|
کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به وضعیت تیم ملی ایران در انتخابی جام جهانی 2022 پرداخت.
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به مرحله گروهی انتخابی جام جهانی 2022 پرداخت و در قسمتی از این گزارش درباره وضعیت گروه سوم، نوشت: عراق با اختلاف 2 امتیازی نسبت به بحرین صدرنشین گروه سوم است. هر 2 تیم 5 بازی انجام دادند اما ایران در رده سوم تاکنون 4 بازی انجام داده است.
دراگان اسگوچیچ، سرمربی جدید تیم ملی ایران در نخستین بازی خود باید به مصاف تیم ملی هنگکنگ برود و بهدنبال کاهش اختلاف 5 امتیازی با عراق است.
مدافع پرسپولیس رباط صلیبی پاره کرد
پزشک پرسپولیس از دوری ۶ ماهه محمد انصاری از فوتبال بهدلیل پارگی رباط صلیبی خبر داد.
به گزارش مهر، دکتر علیرضا حقیقت، پزشک باشگاه پرسپولیس، درباره مصدومیت مدافع پرسپولیس اظهار کرد: پس از بررسی تکمیلی و مشخص شدن MRI گرفته شده، پارگی رباط صلیبی زانوی چپ محمد انصاری تأیید شد و متأسفانه او حدود ۶ ماه دور از میادین خواهد بود.
وی ادامه داد: قرار است اوایل تیرماه عمل جراحی روی پای او انجام شود و پس از آن طبق برنامه ویژه برای ریکاوری و بازگشت به میادین آماده خواهد شد.
آزمون مهاجم ویرانگری است
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با تمجید از سردار آزمون به احتمال حضور این مهاجم ایران در تیم ناپولی واکنش نشان داد.
به گزارش مهر، سرمربی تیم ملی ایران گفت: آزمون در محوطه ۱۶ متری یک مهاجم ویرانگر است. او با توپ پشت خط دفاعی هم خیلی خطرناک است.
اسکوچیچ آزمون را به ماری تشبیه کرد که بهنظر بیخطر میرسد و کسی به آن توجهی ندارد اما او به یکباره حمله میکند و زهرش را میریزد.
سرمربی تیم ملی فوتبال درباره احتمال حضور آزمون در تیم ناپولی هم گفت: من مربی ایران هستم و درباره شایعات نظری ندارم. به شخصه امیدوارم آزمون در یک تیم درجه یک و بزرگ اروپایی بازی کند. او شایستگیاش را دارد.
|