ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 26 شهريور 1405

کد خبر : 144932
 
استاندار همدان تاکید کرد

جشنواره مطبوعات هگمتانه، شروع راهی برای بالندگی رسانه‌های غرب کشور
تاریخ خبر : 1404-07-23
     
 
 
     
متن خبر :

استاندار همدان برگزاری نخستین جشنواره مطبوعات و رسانه‌های هگمتانه را شروع راهی برای بالندگی هرچه بیشتر رسانه‌های غرب کشور دانست.
 
حمید ملانوری شمسی با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ نفر از ۶ استان غربی ایران در این جشنواره، گفت: امروز رسانه‌ها نقش کلیدی در توسعه پایدار دارند و نباید از موضوع غافل شد.
 
وی اظهار کرد: جامعه امروز ما نیاز به اخبار سازنده و امیدبخش دارد و برگزاری چنین جشنواره‌های می‌تواند انگیزه خبرنگاران و اصحاب رسانه برای بازتاب اخبار امیدبخش دوچندان کند.
 
استاندار همدان تمرکز رسانه‌ها بر روزنامه‌نگاری توسعه را یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر دانست و اظهار کرد: جشنواره‌های هم‌چون جشنواره  مطبوعات هگمتانه، می‌تواند در جامعه خبری جریان‌ساز بوده و اثرگذار باشد.
 
ملانوری شمسی ادامه داد: خوشبختانه استان همدان هم‌چون دیگر بخش‌های فرهنگی و هنری در حوزه رسانه نیز دارای پیشینه‌ای تاریخی بوده و بزرگان بسیاری را در این عرصه پرورش داده و چنین جشنواره‌هایی می‌تواند نمایش بخشی از این توانایی‌ها باشد.
 
وی بیان کرد: استان‌های شرکت کننده در این جشنواره نیز هر کدام ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشته که قرار گرفتن این ۶ استان در کنار هم می‌تواند اتفاقات خوبی را در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و به ویژه گردشگری رقم بزند.
 
استاندار همدان با اشاره به اینکه سیاست دولت چهاردهم در استان همدان حمایت از رویدادهای فرهنگی، هنری و گردشگری است، گفت: برگزاری جشنواره‌ مطبوعات هگمتانه، جشنواره قرآنی مدهامتان و جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان ظرف کمتر از دو ماه در استان همدان نشان از عزم راسخ مدیران استان برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری دارد.
 
وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همه دست‌اندرکاران نخستین جشنواره مطبوعات هگمتانه، اظهار کرد: همه مدیران باید کمک کنند تا  جشنواره به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.