ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 109931
 
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی همدان:

قطعه دوم محور تویسرکان - کنگاور امسال بهره‌برداری می‌شود
تاریخ خبر : 1399-04-16
     
 
 
     
متن خبر :



  عملیات اجرایی قطعه دوم محور تویسرکان- کنگاور از کیلومتر ۱۵ تا 5/19 درصورت تخصیص اعتبارات لازم امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان همدان، پیش از ظهر پنج شنبه در بازدید مشاور مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از پروژه‌های تویسرکان-کنگاور و کبودراهنگ- قیدار عنوان کرد: طول کل محور تویسرکان - کنگاور 5/32 کیلومتر است که ۱۵ کیلومتر ابتدای مسیر از شهر تویسرکان تا سه‌راهی فرسفج در سال‌های گذشته اجرا شده و درحال بهره‌برداری است.
حبیب نادیان‌رفیع با بیان اینکه عملیات اجرایی این مسیر از کیلومتر ۱۵ تا 5/19 با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد درحال انجام است، گفت: درصورت تخصیص اعتبارات لازم این قسمت در سالجاری به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی یادآورشد: عملیات اجرایی از کیلومتر 5/19 تا ۲۵ با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد در دست اجرا بوده و مابقی مسیر نیز درحال تهیه برآورد هزینه اجرا برای برگزاری مناقصه است.
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان همدان در بازدید از پروژه کبودراهنگ - شیرین‌سو نیز گفت: طول کل محور کبودراهنگ - شیرین‌سو ۵۷ کیلومتر است که ۲۵ کیلومتر آن درحال بهره‌برداری است.
وی ادامه داد: قطعه سوم این پروژه شامل 2 قطعه ۳ الف و قطعه ۳ ب است که قطعه ۳ الف به طول 5/6 کیلومتر و با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد درحال اجرای ابنیه فنی زیراساس و اساس است.
نادیان‌رفیع گفت: در قطعه ۳ ب به طول ۶ کیلومتر نیز عملیات ابنیه فنی، زیراساس، اساس و آسفالت لایه اول بیندر و 5/1 کیلومتر آسفالت رویه با پیشرفت فیزیکی حدود ۸۰ درصد انجام شده است که درصورت انجام آسفالت باقیمانده لایه دوم و نصب تابلو، علائم و نیوجرسی در سالجاری به بهره‌برداری خواهد رسید.
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان همدان افزود: کنارگذر شیرین‌سو نیز به طول 5/5 کیلومتر آماده بهره‌برداری است و مابقی مسیر نیز به طول ۱۴ کیلومتر درحال تهیه برآورد هزینه اجرا برای برگزاری مناقصه است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.