ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 133254
 
همدان خنک می‌شود
تاریخ خبر : 1402-04-24
     
 
 
     
متن خبر :



کارشناس اداره کل هواشناسی همدان از روند کاهشی دمای هوای همدان خبر داد و گفت: انتظار داریم به تدریج هوا خنک‌تر شود.

محمدحسن باقری‌شکیب امروز در گفت‌و‌گو با فارس با بیان اینکه تا پنج روز آینده عمدتا آسمان استان صاف و آفتابی است اظهار کرد: پدیده قابل توجه امروز و فردا وزش باد موقتی همرا با افزایش سرعت باد است.

وی با اشاره به اینکه از امروز تا پایان هفته رفته رفته روند کاهش دمای هوا پیش‌بینی می‌شود افزود: دمای هوای استان بین ۲ تا چهار درجه سانتیگراد خنک خواهد شد.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان خاطرنشان کرد: طی روز گذشته فامنین، اسدآباد و بهار با ۴۰ درجه سانتیگراد گرمای بی‌سابقه را تجربه کردند و به عنوان گرم‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه گرمترین دمای هوای همدان در امروز نیز کاهشی است گفت: طی روز گذشته تغییرات دمای هوای همدان بین ۱۷ و ۳۹ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

باقری‌شکیب در پایان اظهار کرد: پدیده غبار رقیق تا چند آینده محتمل است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.