ttttt1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) 1405-05-051405-05-15bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

کد خبر : 124441
 
ساماندهی دستفروشان و بساط گستران سرعت گیرد
تاریخ خبر : 1401-04-04
     
 
 
     
متن خبر :

 مهمترین وظیفه شهرداری قبل از هر چیزی ساماندهی دستفروشان و بساط گستران به ویژه در اماکن گردشگری شهر است.
رئیس شورای اسلامی شهر اظهار کرد: دستفروشی امری متداول بوده و مختص شهر همدان و یا کشور ما نیست اما باید تدبیری برای ساماندهی بساط گستران در همدان شود.
مسگریان با بیان اینکه با توجه به شرایط اقتصادی باید فضا را برای امرار معاش دستفروشان فراهم کنیم، افزود: شهرداری نیز باید در این راستا به لحاظ زمان‌بندی و اختصاص مکان کمک کند.
همچنین رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان بیان کرد: انجماد فرهنگی موجود در برخی اقشار موجب عدم بهره‌مندی از مواهب طبیعی و صنعت بزرگ گردشگری می‌شود.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان،علی اکبر نظری به مجاورت مسجد و کلیسا در تپه تاریخی هگمتانه اشاره کرد و افزود: این نکات می‌تواند همدان را به عنوان منبع جهانی توریسم معرفی کند که تپه‌ هگمتانه از موارد مهم در این راستا است. وی  تأکید کرد: تاکنون شاهد برگزاری نشستی در این حوزه با حضور مدیران حوزه شهرداری نبوده‌ایم و لازم است شهرداری برای مدیریت توریسم و ارائه خدمات برنامه‌ریزی کند.
نظری در ادامه به بحث سد معبر در برخی اماکن گردشگری از جمله گنجنامه اشاره کرد و یادآور شد: نقطه‌های ترافیکی و تجمعی در این نقاط و بازار وجود دارد که وظیفه شهرداری ساماندهی این مسائل به ویژه با توجه به فرارسیدن تابستان و حضور گردشگران است.
وی بیان کرد: در صورت تعیین رسم‌الخط مشخص می‌توانیم بهترین بهره را از پیاده‌راه‌ها در ایجاد انبساط اجتماعی و آرامش داشته باشیم.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.