ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 22 مرداد 1405

کد خبر : 116356
 
امام جمعه همدان:

بازار در مواردی به جولانگاه سودجویان تبدیل شده است
تاریخ خبر : 1399-12-17
     
 
 
     
متن خبر :

■ تشکیل صف‌های طولانی برای تأمین اقلام مصرفی در شأن مردم نیست

نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه بازار در مواردی به جولانگاه سودجویان تبدیل شده است، گفت: تشکیل صف‌های طولانی برای تأمین اقلام مصرفی، در شأن مردم ما نیست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان،حجت‌السلام والمسلمین حبیب‌ا... شعبانی روز جمعه در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته خواستار نظارت جدی بر بازار در نزدیکی شب عید شد و اظهار داشت: در شرایط فعلی که با گرانی و گاهی کمبود کالا مواجه هستیم، مشاهده می‌کنیم که مردم برای خرید مایحتاج خود در صف قرار می‌گیرند و این شایسته مردم ما نیست و لازم است که از آنها به‌خاطر این مشکلات عذرخواهی کنیم.
وی افزود: برای حل این مشکل در گام اول مسئولان دولتی که وظیفه نظارت بر بازار را دارند، باید به وظیفه خود به‌درستی عمل کنند و از آن غافل شوند.
نماینده ولی فقیه در همدان با اشاره به اینکه ستاد امر به معروف استان آماده همکاری به جهت کنترل و نظارت بر بازار است، مطرح کرد: بسیج و ستاد امر به معروف ظرفیت‌هایی است که آماده و پا به‌کار هستند تا اگر مسئولان دولتی صلاح دانستند وارد عرصه نظارت شوند.
وی با بیان اینکه از مردم هم می‌خواهیم که در خریدهای خود تعادل را رعایت کنند، عنوان کرد: اخلاق اسلامی در شرایط فعلی این‌طور حکم می‌کند که تعادل را رعایت کنیم، اما شاید برخی بگویند اگر کالایی را امروز تهیه نکنیم، در آینده باید مبلغ بیشتری برای آن پرداخت کنیم و لذا لازم است که مسئولان در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.
امام جمعه همدان خواستار سامان دادن به بازار توسط مسئولان شد و اظهار کرد: در کنار آنکه مسئولان باید نسبت به وضعیت بازار و ایجاد آرامش در آن تمام تلاش خود را به‌کار گیرند، لازم است که مردم هم در خریدهای خود رعایت کنند تا با مشکل کمبود مواجه نشویم.
وی سومین ضلع رفع مشکلات را رعایت انصاف توسط فروشندگان دانست و گفت: متأسفانه گاهی بازار جولانگاهی برای برخی از فروشندگانی می‌شود که به‌دنبال سوءاستفاده از شرایط موجود هستند.
شعبانی تصریح کرد: البته در این موضوع مشخص است که وظیفه اصلی بر دوش متولیان است و اگر قیمت‌ها دچار نوسان نشود و بازار کنترل شود، این مسائل مشکلات دیگری به وجود نخواهد آمد.
وی با گرامیداشت سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خطاب به اعضای هیأت‌های امنای مساجد گفت: امروز لازم است که فضای حضور جوانان در مساجد فراهم شود و از مساجد به‌عنوان بستری مناسب برای تربیت جوانان و تبیین بیانیه گام دوم استفاده کرد.
امام جمعه همدان در ادامه با اشاره به 15 اسفند روز درختکاری به تبیین دیدگاه اسلام نسبت به این موضوع پرداخت و مطرح کرد: پیامبر گرامی اسلام و ائمه اطهار در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی بسیار تأکید داشته‌اند و باید بدانیم که این نعمت‌های الهی امانتی در دست ما است و باید آن را به نسل آینده تحویل دهیم.
وی با تأکید بر اینکه مسأله محیط زیست در اسلام بسیار مورد توجه بوده است، عنوان کرد: از دیگر مسائلی که با آن روبه‌رو هستیم، موضوع فرسایش خاک است و باید با استفاده درست اجازه ندهیم باغ‌ها از بین برود و ساختمان‌هایی به جای آن سبز شود.
نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه باید حافظ کوه و باغ‌های استان باشیم، گفت: در شمال شرقی همدان فضا برای توسعه و ساخت‌وساز زمین وجود دارد و نباید اجازه زمین‌خواری و کوه‌خواری داده شود.
وی با اشاره به حضور کودکان و نوجوان در فضای مجازی، مطرح کرد: از آنجایی که کودکان و نوجوانان به فضای مجازی دسترسی دارند، لازم است نسبت به تربیت آنها حساس باشیم و اجازه ندهیم این فضا بستری برای شبیخون فرهنگی دشمن تبدیل شود.
امام جمعه همدان با تأکید بر اینکه ما مخالف فضای مجازی نیستیم، گفت: از مسئولان این گلایه وجود دارد که باید پروتکل‌های لازم در جهت دسترسی کودکان و نوجوانان به فضای مجازی را طراحی و تعیین کنند.
وی ادامه داد: مسئول دولت اسلامی که از بیت‌المال حقوق می‌گیرد و به اسم اسلام مدیریت می‌کند، موظف است تا تدابیر لازم برای جلوگیری از آسیب رسیدن به کودکان و نوجوانان به دغدغه‌های مردم پاسخ بگوید و اقدامات لازم را انجام دهد.
نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه نباید اجازه دهیم این فضا رها شود، اظهار داشت: امیدوارم هستیم مسئولان نسبت به دغدغه‌های مردم گوش شنوایی داشته باشند و به آنها پاسخ دهند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.