ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 145782
 
فرماندار درگزین در جمع بانوان فعال اجتماعی و فرهنگی

بانوان فعال شهرستان کاندیدای شورا شوند
تاریخ خبر : 1404-09-24
     
 
 
     
متن خبر :


درگزین-یوسف امینی: نشست فرماندار شهرستان درگزین با بانوان فعال اجتماعی و فرهنگی، همزمان با گرامیداشت روز زن و مادر برگزار شد.

فرماندار درگزین با اشاره به نزدیک بودن انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، از بانوان فرهنگی خواست با حضور در عرصه انتخابات، به پرشور شدن این رویداد کمک کنند و دانش‌آموزان را نیز به ایفای رسالت اجتماعی، مشارکت در انتخابات، فعالیت در سمن‌ها و حضور در حوزه‌های اجتماعی ترغیب کنند.

محمد سلطانی ابراهیمیان در این نشست، اظهار کرد: بانوان فرهنگی علاوه بر حضور مؤثر در عرصه آموزش، در کانون خانواده نیز به‌عنوان مادر و همسر نقش‌آفرینی می‌کنند و بار مسئولیت سنگینی بر دوش دارند.

سلطانی با تأکید بر اینکه هزینه‌کرد در حوزه آموزش نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده جامعه است، افزود: استعدادیابی و رشد دانش‌آموزان به نفع کل جامعه خواهد بود و دانش‌آموزان شهرستان درگزین دارای ظرفیت‌ها و فرهنگ بالایی هستند.
 
فرماندار درگزین تصریح کرد: دغدغه‌های فرهنگیان را درک می‌کنیم و تا جایی که امکانات اجازه دهد، خدمتگزار آنان خواهیم بود.

وی همچنین به اجرای طرح تفکیک زباله اشاره کرد و گفت: مدرسه مائده به‌عنوان پایلوت این طرح معرفی شده و ادارات و مدارس می‌توانند به ازای تحویل زباله‌های کاغذی، به همان میزان کاغذ دریافت کنند.

در ادامه این نشست، مهدی کریمی مخصوص، مدیر آموزش و پرورش شهرستان درگزین، با تبریک روز زن، به جایگاه والای حضرت فاطمه زهرا (س) در اسلام اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم در زندگی فردی و اجتماعی، همانند معصومین رفتار کنیم.

وی با بیان اینکه ۳۵۲ نفر از فرهنگیان شهرستان را بانوان تشکیل می‌دهند که ۵۵ درصد نیروهای آموزشی هستند، افزود: ۲۶ مدیر بانو نیز با نقش مادرانه در مدارس خدمت می‌کنند. 

کریمی مخصوص تأکید کرد: میزان پیشرفت هر جامعه را می‌توان از میزان حضور و نقش‌آفرینی بانوان آن جامعه سنجید و خوشبختانه در شهرستان درگزین، بانوان فعال اجتماعی در عرصه‌های مختلف حضور دارند. مدیر آموزش و پرورش درگزین همچنین با اشاره به اجرای طرح جمع‌آوری زباله‌های خشک کاغذی، از ادارات و مدارس خواست از این طرح که مدرسه مائده به‌عنوان پایلوت آن معرفی شده، حمایت کنند.

در بخش پایانی نشست، بانوان فرهنگی به بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود پرداختند که از جمله آنها می‌توان به کمبود اعتبارات، خودگردان بودن برخی مدارس و وابستگی آن‌ها به کمک خیرین و مردم، ضرورت بازدید میدانی مسئولان از مدارس، کمبود امکانات برای هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش، لزوم حمایت از نخبگان و معلمان دلسوز، تحقق عدالت آموزشی منوط به تأمین اعتبار و کمبود امکانات در مدارس روستایی نسبت به مدارس شهری اشاره کرد.

در پایان این نشست از بانوان فرهنگی فعال اجتماعی تجلیل شد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.