ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 107258
 
شهردار شیرین سو: ضدعفونی شهر ادامه دارد
تاریخ خبر : 1399-01-24
     
   
     
متن خبر :

سیدمصطفی موسوی از استمرار ضدعفونی و گندزدایی معابر تأسیسات و مبلمان شهری شیرین‌سو از روزهای ابتدایی ورود ویروس کرونا به استان خبر داد و گفت این اقدام تا اطلاع ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.
 وی افزود: گندزدایی و ضدعفونی سطوح قابل لمس در کنار رعایت نکات بهداشتی توسط مردم، یکی‌از مهم‌ترین روش‌های پیشگیری و مقابله با این میهمان ناخوانده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری شیرین‌سو، موسوی در ادامه بیان کرد: آموزش و آگاه‌سازی و حساسیت‌زایی توسط دستگاه‌های مربوطه، می‌تواند تا حد قابل توجهی از ابتلای هموطنان عزیز پیشگیری کند. در همین راستا شهرداری شیرین‌سو با اقداماتی نظیر نصب بنر، توزیع بروشور، اعلام عمومی در سطح شهر و نیز تشکیل کمیته‌های مردمی نسبت به آگاه‌سازی آنها اقدام کرده است.
وی گفت: از ابتدای تشکیل ستاد مبارزه با کرونا در شهرستان، این شهرداری نیز در راستای وظایف محوله به تشکیل جلسات متناظر اقدام کرده و تمامی مصوبات آن در اسرع وقت انجام شده است.  به گفته موسوی در این جلسات با توجه به دستورالعمل ابلاغی از سوی ستاد مقابله با کرونای استان، وظایف به واحدهای‌های مربوطه ابلاغ و اقدامات لازم انجام شده است.  موسوی در ادامه ضمن اشاره به سنت ایرانیان در برگزاری روز طبیعت در ۱۳ فروردین هرساله، بیان کرد: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و احتمال افزایش شمار مبتلایان و نیز در راستای انجام مصوبات ستاد مقابله با کرونا به‌منظور حفظ سلامت شهروندان تمامی تفرجگاه‌ها و پارک‌های سطح شهر توسط شهرداری مسدود گردید.
 شهردار شیرین‌سو در پایان ضمن قدردانی از همکاری مردم فهیم شیرین‌سو در اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا گفت: اصلی‌ترین راه قطع زنجیره ویروس کرونا ماندن در خانه و رعایت نکات بهداشتی است. بنابراین از مردم عزیز تقاضا می‌شود به‌منظور حفظ سلامت خود و اطرافیان با رعایت نکات بهداشتی تا عادی شدن اوضاع ویروس کرونا در خانه بمانند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.