ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 144042
 
فرماندار در گفت‌و گو با همدان پیام:

شهرستان بهار کارگر بیکار ندارد
تاریخ خبر : 1404-05-02
نویسنده : سمانه جهانگیری عرش
     
 
 
     
متن خبر :
 
 با توجه به اینکه شهرستان بهار قطب کشاورزی است و از طرفی بیشتر روستاهای بهار دارای کارگاه‌های تولیدی هستند و مردم به خودکفایی اعتقاد دارند، در شهرستان بهار کارگر بیکار نداریم و عمده بیکاران شهرستان تحصیل‌کرده‌ها هستند که اگر از سوی بانک‌ها حمایت شوند، حداقل درصدی می‌توانند خوداشتغال ایجاد کنند.
 
فرماندار بهار با اعلام این خبر در گفت‌وگو با همدان‌پیام اظهار کرد: در عمده کارگاه‌های تولیدی شهرستان، به‌ویژه در کارگاه‌های سفال لالجین، کارگرانی از سایر شهرها و روستاها مشغول به کار هستند.
 
ابراهیم لشکری از وجود روستاهایی که کارگاه تولیدی دارند خبر داد و افزود: به دنبال حمایت از کارگاه‌های خانگی و روستایی، درصدد برنامه‌ریزی برای توسعه آنها هستیم.
 
وی خاطرنشان کرد: در برخی روستاها تولیدات به نرخی رسیده است که علاوه بر استان، به سایر شهرستان‌ها هم صادر می‌شود و امیدواریم زمینه‌ای فراهم شود که تولیدات روستاهای بهار به خارج از کشور صادر شوند.
 
لشکری با بیان اینکه از همان روزی که مسئولیت فرمانداری را بر عهده گرفتم، مخالف حضور کارگران افاغنه در شهرستان بودم، افزود: از بعد از عید ۷۴ کارگر از شهرستان خارج شدند.
 
وی بیان کرد: این شهرستان دارای ۳ شهرک صنعتی است که با توجه به نزدیکی به مرکز استان، فعالیت و سرمایه‌گذاری‌های خوبی در آنها صورت می‌گیرد.
 
وی از ضعف صنایع بسته‌بندی برخی محصولات تولیدی سخن گفت و اظهار کرد: باید تولیدکننده را با مزایای بسته‌بندی آشنا کرد؛ زیرا گاهی مشاهده شده که برخی تولیدات آنها به نام تولیدات سایر استان‌ها بسته‌بندی و به نقاط دیگر ارسال می‌شوند.
 
وی غفلت از بسته‌بندی را ضربه به تولید و اقتصاد دانست و اظهار کرد: در ابتدای معامله‌ای که انجام می‌شود، بسته‌بندی خود نشان از کیفیت کالا دارد و توجه از سوی تجار به این مهم زیاد است.
 
وی در ادامه با تأکید بر اینکه بانک‌ها باید سرمایه‌گذاران بهار را یاری کنند، افزود: شهرستان بهار به دلیل موقعیت خاص خود از نظر جغرافیایی و پایلوت بودن در کشاورزی، ظرفیت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری دارد که لازم است با حمایت بانک‌ها، زمینه رشد تولید در آن فراهم شود.
 
فرماندار بهار بیان کرد: در راستای عمل به دستور استاندار همدان برای جذب سرمایه‌گذار، تلاش‌های زیادی برای این مهم انجام شده است که بزودی نتیجه آن ملموس خواهد بود.
 
لشکری خاطرنشان کرد: مردم بهار مردمی زحمتکش هستند و به همین دلیل تمکن مالی خوبی دارند و می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند.
 
وی گفت: در صورت حمایت از سرمایه‌گذاران بهاری در همه زمینه‌ها، قول می‌دهم که مردمان بهار صاحبان سرمایه در استان خواهند بود.
 
وی اولویت اصلی برای سرمایه‌گذاری را حمایت و پیگیری مشکل واحدهای راکد شهرستان دانست و گفت: در جلسات مختلف به جد پیگیر مطالبات این عزیزان هستم.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.