ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 129656
 
هزار و ۷۵ روستایی و عشایر وام بدون ضامن می‌گیرند
تاریخ خبر : 1401-10-28
     
 
 
     
متن خبر :


هزار و ۷۵ نفر از مستمری بگیران این صندوق برای نخستین بار از تسهیلات کم بهره و بدون ضامن استفاده می‌کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: با تلاش و پیگیری مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور ۲۲ هزار نفر در سطح کشور برای اولین بار از تسهیلات کم بهره و بدون ضامن بهره مند شدند.

مهدی سماواتی  ادامه داد: سهم مستمری بگیران استان همدان که مشمول دریافت وام    4 تا 5 میلیون تومانی هستند هزار و ۷۵ نفر است که در مجموع ۵۰ میلیارد و ۷۶ میلیون ریال دریافت می‌کنند.

سماواتی اظهار کرد: طبق تفاهم نامه با بانک قرض الحسنه مهر ایران مقرر شد افراد واجد شرایط پس از تکمیل فرم درخواست تسهیلات نزد کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و تأیید نهایی در مدیریت استان به بانک عامل معرفی و تسهیلات کم بهره با مدت پرداخت ۳۶ ماهه را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه توسعه بیمه اجتماعی از برنامه‌های راهبردی دولت مردمی سیزدهم است؛ افزود: دولت حمایت جدی از این بیمه دارد و ۲ برابر حق بیمه را دولت به عنوان کارفرما می‌پردازد.

سماواتی گفت: بیمه اجتماعی یک فرصت طلایی برای کشاورزان، روستاییان، عشایر و ساکنان در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است و افراد مشمول در جامعه هدف با پرداخت سالی یکبار حق بیمه می‌توانند از مزایای صندوق بهره‌مند شوند.

وی، مزایای اصلی صندوق را بازنشستگی، مستمری ازکارافتادگی و مستمری بازماندگان و نقل و انتقال سوابق بیمه ای عنوان کرد و اضافه کرد: حداقل حق بیمه در یکسال، در سال ۱۴۰۱، ۶۰۰ هزار تومان (ماهانه ۵۰ هزار‌تومان) و حداکثر یک میلیون و ۵۹۶ هزار‌تومان  ( ماهانه ۱۳۳هزار تومان) است که بیمه شده با پرداخت سهم خود می‌تواند از ۲ برابر حق بیمه که دولت به عنوان کارفرما در جامعه هدف پرداخت می‌کند از یارانه بیمه‌ای دولت بهره‌مند شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: بر اساس ابلاغ سهمیه استان از سوی ستاد کشوری ثبت نام ۲۵ هزار نفر از روستاییان و عشایر در سطح شهرستان ها برای سالجاری هدف گذاری شده‌است.

سماواتی اظهار کرد: 5 هزار و ۷۰۰ روستایی و عشایر همدانی در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ در صندوق بیمه اجتماعی عضو شدند و بیمه ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر نیز تمدید شده‌است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۳۲ هزار نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان هستند که از این تعداد 7 هزارو ۴۰۰ خانوار ماهانه مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و بازماندگان دریافت می‌کنند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.