ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 144251
 
فرماندار رزن:

گلخانه‌های رزن باید به نتیجه برسند
تاریخ خبر : 1404-05-26
     
 
 
     
متن خبر :
 

توسعه گلخانه‌ها یکی از اولویت‌های اساسی شهرستان در حوزه کشاورزی و اقتصاد پایدار است. بنابراین، ایجاد و بهره‌برداری از هزار هکتار گلخانه در شهرستان که هدف قرار گرفته است، باید با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی کامل تا رسیدن به نتیجه نهایی پیش برود.
 
فرهاد جهانیان با تأکید بر اینکه تمامی دستگاه‌های مرتبط باید به صورت هفتگی با ارائه گزارش عملکرد در جلسات حضور پیدا کنند، افزود: هر دستگاه موظف است کاری که آغاز کرده را تا پایان پیش ببرد و گزارش مستند و قابل ارزیابی ارائه دهد. اجرای ناقص یا متوقف شده پروژه‌ها قابل قبول نیست.
 
وی با انتقاد از رویکرد توجیه‌تراشی در برخی عملکردها گفت: نباید به دنبال توجیه کم‌کاری‌ها باشیم؛ این آفت جدی فعالیت‌های ماست. تا زمانی که اقدامات به نتیجه عملی و ملموس نرسند، نمی‌توان آنها را به عنوان دستاورد معرفی کرد. تنها نتایج نهایی است که می‌تواند در ارزیابی عملکرد اثرگذار باشد.
 
فرماندار رزن در ادامه با اشاره به اهمیت مدیریت زمان در اجرای پروژه‌های توسعه‌ای تأکید کرد: زمان را باید ارزشمند بدانیم و از آن به بهترین شکل استفاده کنیم.

فرصت‌ها محدود هستند و اگر از دست بروند، بازگشت‌پذیر نخواهند بود. برای دستیابی به اهداف بزرگ، باید کارهای نتیجه‌بخش را در اولویت قرار دهیم.
این نشست با بررسی آخرین وضعیت پیشرفت طرح‌های گلخانه‌ای در بخش‌های مختلف شهرستان و ارائه پیشنهادهای اجرایی برای تسریع در روند کار به پایان رسید.
 
جهانیان در جلسه دیگری در دومین جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان با اشاره به اهمیت این نشست گفت: این جلسه مهم‌ترین جلسه شهرستان است و باید با جدیت و آگاهی به اهمیت آن پرداخته شود. اعداد و ارقام و نتایج عملکرد مدیران نشان‌دهنده میزان تلاش و پای‌کار بودن آنان در سال گذشته است و نمی‌توان صرفا به کلام بسنده کرد.
 
وی با بیان اینکه اعتبارات شهرستان در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۶۲ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۶۰ درصد آن تخصیص یافته است، افزود: اکثر دستگاه‌هایی که اعتبارات تخصیصی را دریافت کرده‌اند، آن را هزینه کرده‌اند، اما تعدادی از دستگاه‌ها هنوز موفق به هزینه‌کرد نشده‌اند. با توجه به فرصت محدود تا پایان سال مالی، انتظار داریم مسئولان مربوطه نسبت به استفاده کامل از اعتبارات اقدام کنند.
 
وی از رشد ۳۱ درصدی اعتبارات شهرستان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: بودجه سال گذشته استان حدود 3هزار میلیارد تومان بود که امسال ۲۹ درصد افزایش یافته است. در این میان، رشد اعتبارات شهرستان رزن ۳۱ درصد بوده که نشان‌دهنده عملکرد مطلوب ما در جذب منابع است. بخش قابل توجهی از رشد بودجه استان به پروژه‌های مشترک استانی اختصاص یافته، اما ما توانستیم با دفاع درست از شاخص‌ها، اعتبارات تخصیصی به شهرستان را افزایش دهیم.
 
فرماندار رزن تأکید کرد: سیاست ما تخصیص اعتبارات بر مبنای عدالت و نیاز مناطق است. به عنوان نمونه، در حوزه ورزش و جوانان متوجه شدیم منطقه خرقان فاقد فضای ورزشی است؛ بر همین اساس بودجه‌ای برای ایجاد یک ورزشگاه با مرکزیت روستای سورتجین پیش‌بینی شد که با همراهی نماینده عملیاتی خواهد شد.
 
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رزن، وی با اشاره به لزوم جذب اعتبارات ملی و دستگاهی، خاطرنشان کرد: اعتبارات شهرستان به تنهایی پاسخگوی نیاز پروژه‌های جاری نیست و مدیران باید با همکاری نماینده مردم، حداکثر تلاش خود را برای جذب بودجه‌های ملی انجام دهند. سیاست ما این است که بودجه را به مدیرانی بسپاریم که توانایی جذب و هزینه‌کرد صحیح آن را دارند. فرماندار رزن در ادامه افزود: در سال ۱۴۰۴ از مجموع ۲۷ پروژه شهرستان، تاکنون بالغ بر ۲۰ پروژه به نتیجه رسیده است.

بودجه‌ها از ابتدای سال هزینه می‌شود و این موضوع سبب شده آمار عملکرد شهرستان بی‌نظیر باشد. علاوه بر اعتبارات شهرستانی، مبلغی نیز با پیگیری نماینده مردم به منابع شهرستان افزوده شده است. وی با تأکید بر ضرورت استفاده بهینه از بودجه‌های فرهنگی و آموزشی گفت: زمانی که بودجه‌ای در حوزه آموزش اختصاص می‌یابد، باید بهترین بهره‌برداری از آن صورت گیرد. برخی ادارات شهرستان درآمدزا هستند و علاوه بر بودجه، از محل ارائه خدمات به مردم نیز منابع مالی دارند؛ بنابراین انتظار می‌رود مدیران این دستگاه‌ها با تعهد بیشتری نسبت به خدمت‌رسانی به مردم اقدام کنند.

 
در این جلسه همچنین بر اختصاص بخش قابل توجهی از اعتبارات سال جدید به پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار شهرستان، توجه ویژه به مناطق محروم و پیگیری جدی مدیران برای هزینه‌کرد به موقع و جذب منابع ملی تأکید شد.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.