ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 119180
 
بهره برداری از جایگاه«سی.ان.جی» شهرداری قروه
تاریخ خبر : 1400-05-19
     
 
 
     
متن خبر :


 رزن- فاطمه کوکبی‌جلال- خبرنگار همدان‌پیام: در راستای نیاز شهر و خدمات‌رسانی به شهروندان عزیز،  جایگاه«سی.ان.جی» شهرداری قروه بزودی به بهره‌برداری و برای ۳ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.
سرپرست شهرداری قروه درگزین گفت: هدف از ساخت جایگاه عرضه سوخت«سی.ان.جی»، تداوم خدمت‌رسانی به شهروندان گرامی، ایجاد اشتغال و از جمله مهمترین مبحث ایجاد درآمد پایدار خواهد بود و امیدواریم با به بهره‌برداری رسیدن این پروژه شاهد رضایتمندی هرچه بیشتر همشهریان فهیم و عزیز شهرمان باشیم.
مهدی اسفندیاری‌صالح به پروژه‌های شاخص اشاره کرد و افزود: پارک بانوان درگزین با ۳ هزار مترمربع و اعتبار یک میلیاردتومان با رویکرد زمینه‌سازی برای توسعه ورزش بانوان سال گذشته احداث شد. بانوان شهر استقبال خوبی برای ورزش کردن و برگزاری مراسمات در فضای باز می‌کنند که به گفته مدیرکل بانوان امور شهری استان این پارک یکی از بهترین پارک‌های استان شناخته شده است.
سرپرست شهرداری قروه درگزین گفت: یکی از برنامه‌هایی که پیش‌بینی شده بود و جزء اهداف شورا و شهرداری دوره پنجم بود بحث جدول‌گذاری و ساماندهی ورودی شهر بود که ۳ ورودی را به عنوان ورودی اصلی شهر در نظر گرفتیم و ورودی از سمت رزن که اولویت نخست ما بود گسترش بلوار و آسفالت‌ریزی آن در حال انجام است.
ورودی دوم شهر با توجه به در نظر گرفتن اتوبان ساوه که ورودی آن از سمت کاج است را از سال گذشته آغاز کردیم و از طریق فراخوان عمومی مسابقه طرح المان با تأکید بر استفاده از مزیت‌های کشاورزی، صنعتی‌و صنایع‌دستی را برگزار می‌کنیم که طراحان می‌توانند تا ۳۰ مردادماه آثار خود را ارائه دهند.
ورودی سوم از سمت کاج که در آینده ورودی اصلی شهر قروه خواهد بود امسال تملک و زیرسازی آن را انجام دادیم که پس از تخصیص‌ اعتبار جدول‌گذاری و ساماندهی این ورودی را انجام می‌دهیم. شهردار قروه بیان کرد: از برنامه‌های مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر احیای بازار قدیمی شهر قروه با توجه به قدمت این بازار بود که با پیگیری‌های صورت گرفته شده بالغ بر 10واحد تجاری و مسکونی در این بازار تملک و عملیات عمرانی میدان این بازار آغاز شده است.
اسفندیاری‌صالح گفت: پس از فراخوان طرح المان میدان انتهای بازار ولیعصر درنهایت یک طرح با توجه به تاریخچه بازار پس از کارشناسی انتخاب و در طول مدت 2 ماه ونیم این المان توسط یکی از هنرمندان استان همدان ساخته و در میدان  شهر نصب شده است.
وی افزود: در مدت۴ سال، ۵ میلیاردتومان آسفالت‌ریزی معابر و ۱۳هزار و ۷۵۰متر جدول‌گذاری با اعتبار یک میلیارد تومان در سطح شهر قروه‌درگزین انجام شده است.
احمد طاهری رئیس شورای دوره ششم درگزین از روند کند استقرار ادارات انتقاد کرد و احداث بیمارستان، رفع مشکلات مسکن مهر، احداث مجتمع تجاری،  احداث پارکینگ‌عمومی، فاضلاب شهری را بخشی از اهداف و برنامه‌های ۴ ساله شورای ششم عنوان کرد.
اصغر مرادی نایب‌رئیس شورای درگزین با بیان اینکه آسفالت‌ریزی معابر انتهای کوچه مسکن مهر درگزین جزء مطالبات ساکنان است، گفت: نماینده مردم شهرستان‌های رزن درگزین، فرماندار و رئیس بنیادمسکن قول مساعد داده بودند که برای این پروژه اعتبار تخصیص دهند که متأسفانه کوتاهی کردند و این امر موجب ناراحتی مردم و گله‌مندی از شورا و مسئولان شد.
در پایان مراسم از زحمات و تلاش‌های اعضای شورای پنجم و خبرنگاران شهرستان‌های رزن و درگزین تقدیر شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.