ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 125074
 
شنیده4365
تاریخ خبر : 1401-05-01
     
   
     
متن خبر :

۱- کافی نبودن اعتبارات بانک‌ها برای پرداخت وام به متقاضیان، خرید و فروش وام را رونق داده است. گویا سایت‌هایی برای خرید و فروش وام به صورت غیر قانونی فعال شده‌اند. گفتنی است بانک مرکزی توان و نیروی لازم برای رصد کردن و مقابله با این سایت‌ها را ندارد.

۲-  اقدام خیرخواهانه یک فوتبالیست بسیار مورد توجه مردم به ویژه جوانان و نوجوانان قرار گرفته است. گویا محمد انصاری، مدافع پیشین باشگاه پرسپولیس طلب سه میلیارد تومانی خود از این باشگاه را به خیریه حضرت رقیه (س) اهدا کرده است.گفتنی است چندی پیش یک چهره جنجالی سیاسی  به فوتبالیست‌ها حمله کرده و آنها را بی‌دین خوانده بود.

۳- دستورالعمل‌های جدید کرونایی توسط ستاد ملی مقابله با کرونا به سازمان هواپیمایی و ایرلاین‌ها ابلاغ شده است. گویا در این دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی در بخش هوایی به هیچ عنوان مطرح نشده  است. گفتنی است چندی پیش وزیر بهداشت از رعایت نشدن پروتکل‌ها در پروازهای هوایی انتقاد کرده بود.

۴- نبود صنایع تبدیلی در استان و ارزش افزوده آن باز هم عیان شده است. گویا با گرانتر شدن قیمت چیپس از گوشت این واقعیت عیان‌تر شده است. گفتنی است قیمت چیپس در هر بسته ۴۴۰ گرمی به ۸۲ هزار تومان رسیده و به معنی این است که  هر کیلو چیپس در بازار بیش از ۱۸۶ هزار تومان ارزش دارد و این در حالی است که اکنون هر کیلو گوشت راسته گوسفندی با استخوان در بازار ۱۸۳ هزار تومان عرضه می‌شود.

۵- حمله و لغو  کنسرت‌ها در چند استان باز هم اتفاق افتاده است. گویا کنسرت " سیروان خسروی" با نامه ارشاد خوزستان لغو شده است. گفتنی است پرواز همای نیز از اینکه نتوانسته در همدان کنسرت اجرا کند، با روشی هنری و انتشار آوازی در فضای مجازی انتقاد کرده است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.