ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 103308
 
12 واحد صنعتی و خدماتی همدان «سبز» نام گرفتند
تاریخ خبر : 1398-10-05
     
 
 
     
متن خبر :


 طبق بند «د» ماده ۴۵ قانون برنامه پنجم توسعه در صورتی که واحدهای صنعتی ۱۰ درصد از یک هزارم درآمد حاصل از فروش خود را به مباحث زیست محیطی از جمله آموزش نیروی انسانی اختصاص دهند، از پرداخت مالیات معاف می شوند. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم تجلیل مدیران عامل ۱۲ واحد صنعتی و خدماتی سبز استان در اداره کل حفاظت محیط زیست همدان، این مطلب را مطرح کرد.
در این مراسم ظاهر پورمجاهد با تبیین برخی از مواد قانونی وصول بخشی از درآمدهای دولت با بیان اینکه برخی از مشکلات ما به علت عدم استفاده صحیح از ضوابط و چارچوب ها است، ادامه داد: آثار مسائل محیط زیستی از جمله کاهش منابع آبی، فروچاله ها، آلودگی هوا، زباله و ... به سادگی برطرف نمی شود و رسیدن به این نقطه در نتیجه بی‌توجهی به توصیه ها، اخطارها و هشدارهای محیط زیستی است که طی گذر زمان ایجاد شد و امروز ما را با چالش و سختی مواجه کرده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز در ادامه گفت: تجلیل از واحدهای صنعتی و خدماتی که اقدامات محیط زیستی قابل توجهی داشته اند، گام مثبتی در پررنگ شدن ارتباط پایدار و هدفمند صنعت با محیط زیست است و جای چنین برنامه هایی در استان و کشور خالی است.
محسن جعفری نژاد بسطامی موضوع آلودگی هوا را به پایدار نبودن توسعه در کشور مربوط دانست و بیان کرد: یکی از مواردی که می‌توانیم در این مسیر هدف گذاری کنیم اقتصاد سبز است و استفاده نکردن از ابزارهای تکنولوژی موجب شده تا لاجرم با هزینه بالا، به هوای پاک قبلی برسیم.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان نیز با بیان اینکه این شرکت از ابتدا با ۱۰۰ هکتار کار خود را آغاز کرد و اکنون ۲۸۰۰ هکتار واحد صنعتی در شهرک های صنعتی استان همدان فعال هستند، گفت: ۳۰ شهرک و منطقه ویژه اقتصادی، منطقه ویژه مبتنی بر فناوری های برتر و شهرک فناوری در استان فعال است که همگی از خدمات گاز به عنوان سوخت پاک برخوردارند.
بادامی وجود مشوق های مالیاتی و تخفیفات در شهرک های صنعتی را از جمله مزایای قرارگیری واحدها در این شهرک ها دانست و افزود: در مناق محروم ۱۰ سال و در سایر مناطق هفت سال معافیت مالیاتی برای واحدهای مستقر در این شهرک ها در نظر گرفته می شود.
بادامی با بیان اینکه ارزیابی و مطالعات زیست محیطی لازمه هر شهرک صنعتی است، خاطرنشان کرد: تا تأییدیه محیط زیست نباشد، هیچ واحد صنعتی مجوز نمی‌گیرد و شرکت شهرک های صنعتی از استارت آپ‌ها و مطالعات و پژؤوهش های محیط زیستی در نواحی صنعتی استقبال می کند.
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان همدان نیز در این مراسم بیان کرد: امنیت کشاورزی را نمی توان با قربانی کردن محیط زیست به دست آورد و پایداری تولید با حفظ محیط زیست و منابع از اولویت های این سازمان است.
محمدرضا شهسواری با بیان اینکه بسیاری از فاکتورهای امنیتی کشور به بخش کشاورزی گره خورده است اما نمی توانیم با فدا کردن محیط زیست امنیت غذایی را به دست آوریم، تأکید کرد: در این مسیر برنامه‌های گوناگونی در سازمان جهادکشاورزی استان همدان اجرا می شود که موجب استانداردسازی روند تولید در کشاورزی است. در پایان این مراسم مدیران عامل ۱۲ واحد صنعتی و خدماتی استان، مسئولان واحدهای HSE صنایع استان و رابطان دولت و واحدهای صنعتی مورد تجلیل قرار گرفتند.
در این مراسم مدیران عامل شرکت های شیرپگاه، فرآورده های غذایی سحر، سیمان اکباتان، سیمان هگمتان، احسان سپیده، نیروگاه شهید مفتح، فراپل جم، الوان ثابت، فیلتر سرکان، خشکبار طلایی، سیمان نهاوند و انتقال گاز منطقه ۷ همدان مورد تجلیل قرار گرفتند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.