ttttt1405-06-211405-06-31bool(false) 1405-06-211405-06-31bool(false) 1405-06-211405-06-31bool(false) 1405-06-211405-06-31bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 31 شهريور 1405

کد خبر : 141987
 
اثر هنری استاد امیر برقزدگان هنرمند همدانی سرو سیمین را به خود اختصاص داد
تاریخ خبر : 1403-12-06
نویسنده : مریم مقدم
     
 
 
     
متن خبر :


اثر هنری استاد امیر برق‌زدگان، هنرمند برجسته و پیشکسوت همدانی در رشته گره‌چینی و مصنوعات چوبی سرو سیمین دبیر جشنواره را به خود اختصاص داد.

وی در سال ۱۳۴۰ در محله بنه‌بازار همدان متولد شد. او از کودکی تحت تأثیر خانواده‌ای هنرمند، به‌ویژه پدرش، مرحوم استاد صفدر برق‌زدگان، که از هنرمندان برجسته گره‌چینی بود، به این هنر علاقه‌مند شد.

برق‌زدگان از ۱۲ سالگی نزد پدرش به یادگیری هنر گره‌چینی پرداخت و با تلاش و پشتکار، به یکی از استادان برجسته این رشته تبدیل شد. او تاکنون ۱۱۴ منبر چوبی ساخته و درب‌های بقاع متبرکه، مساجد و اماکن سنتی متعددی را طراحی و اجرا کرده است. همچنین، آثار وی در شهرهای مختلف ایران و حتی در کشور آلمان نصب شده‌اند.

در ششمین جشنواره فجر صنایع دستی، امیر برق‌زدگان موفق به کسب دیپلم افتخار شد. این جشنواره با حضور ۱۷۰ هنرمند از سراسر کشور برگزار شد و از میان ۳۲۰ اثر انتخابی، ۱۰ نفر برگزیده شدند که برق‌زدگان یکی از آن‌ها بود. 

هنر گره‌چینی در همدان سابقه‌ای ۹۰۰ ساله دارد و امیر برق‌زدگان با تلاش‌های خود در حفظ و احیای این هنر سنتی نقش بسزایی ایفا کرده است. وی معتقد است که این هنر زنده است و حتی در صورت نبود بازار، آن را رها نخواهد کرد.

 اثر هنرمند همدانی استاد امیر برقزدگان  برگزیده دبیر جشنواره سرو سیمین ایران شد و  تا دقایقی دیگر این خبر در در عرصه ملی رسانه ای خواهد شد.


 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.