ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 130736
 
ایمن‌سازی جاده غارعلیصدر- همدان شتاب گیرد
تاریخ خبر : 1401-12-13
نویسنده : سوگند حاجی‌شفیعی
     
 
 
     
متن خبر :


 با توجه به در پیش بودن نوروز و افزایش مسافرت‌ها باید روند ایمن‌سازی جاده غارعلیصدر شتاب گیرد.

جانشین رئیس پلیس راه استان گفت: جاده غار علیصدر حدفاصل همدان به سمت بیجار به طول حدود ۸۸ کیلومتر یکی از سانحه‌خیزترین جاده‌های استان همدان به شمار می‌رود.

ارسلان سرمدی اضافه کرد: با وجود اینکه از نظر فنی این مسیر به عنوان جاده فرعی محسوب می‌شود اما بار ترافیکی آن 4 برابر یک مسیر فرعی و به مثابه یک جاده بزرگراهی است.

وی با بیان اینکه در ۱۰ ماهه امسال ۲۳ نفر در این جاده جان باختند که این آمار روند رو به رشدی داشته‌است،گفت: هرچند اعتباری برای 4خطه کردن و ایمن‌سازی این مسیر پُرحادثه در سفر هیأت دولت پیش بینی شده اما ایمن‌سازی آن حدود 4 تا 5 سال طول می‌کشد.

جانشین رئیس پلیس راه استان همدان ادامه داد: باید طرح‌های کوتاه‌مدت تا زمان اجرایی شدن طرح 4 خطه همدان - بیجار برای ایمن‌سازی جاده غارعلیصدر اجرایی شود درغیر این صورت در نوروز امسال با افزایش مسافرت‌ها شاهد جان‌باختن هموطنان در این جاده حادثه‌خیز خواهیم بود.

 آمار سوانح رانندگی در مسیرهای فرعی با بزرگراه‌ها یکسان است

جانشین رئیس پلیس راه استان همدان گفت: ۳۰ درصد از سوانح فوتی استان در مسیرهای فرعی رخ می‌دهد که این آمار در مسیرهای بزرگراهی نیز ۳۰ درصد است.سرمدی اظهار کرد: مسیرهای بزرگراهی استان 7 درصد مجموع راه‌های استان و ۲ درصد کشور را شامل می‌شود که ۴۲ درصد از ترددهای استان از این جاده‌ها صورت می‌گیرد و میزان سوانح این مسیرها نیز ۳۰ درصد است.

وی اضافه کرد: در محور فرعی قهاوند به طول ۷۵ کیلومتر در ۱۰ ماه امسال ۱۶ نفر و در محور فرعی ۲۰ کیلومتری دمق در شهرستان رزن ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند.

وی دلیل فراوانی تصادف در جاده‌های فرعی را خلوتی راه‌ها، افزایش سرعت خودروها، نبود دوربین ثبت تخلف، استاندارد نبودن جاده‌های فرعی، کمبود تابلوهای راهنمایی و رانندگی، نبود خط‌کشی و شانه‌خاکی راه را علت اصلی بالابودن آمار سوانح در مسیرهای فرعی استان همدان دانست.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.