ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 110488
 
شنیده3810
تاریخ خبر : 1399-05-04
     
   
     
متن خبر :

۱- پیشنهادهای عجیب برخی نمایندگان سطح مجلس را پایین آورده است. گویا پیشنهاد آغاز تحریم کالاهای کره‌ای با تحریم سریال‌های کره‌ای و پیشنهاد انتخاب معاون پارلمانی دستگاه‌ها از سوی نمایندگان، 2 نمونه آخر این نوع پیشنهادها بوده است. گفتنی است دخالت در عزل و نصب‌ها از حاشیه‌های همیشگی نمایندگان در دوره‌های گذشته بوده که به چالش‌هایی بین دولت و مجلس نیز دامن زده است.

۲- حجاریان از یک نماینده مجلس شکایت کرده است. گویا این شکایت به‌دلیل آنچه انتشار مطالب خلاف واقعیت درباره سعید و محسن حجاریان در توییتر، خوانده شده، بوده است. گفتنی است یک نماینده مجلس در توییتر مدعی واردات ۴ میلیون تن گندم توسط فرزند حجاریان در دوران تحریم به کشور شده که وکیل این فرد مدعی شده میزان واردات ۴ هزار تن و پیش از دوران تحریم و به شکل کاملا قانونی بوده است.

۳- تعطیلی رستوران‌ها و تالارها در دوران شیوع کرونا به صنایع وابسته نیز زیان جدی وارد کرده است. گویا فروش نوشابه افت شدیدی در این دوران داشته است.
گفتنی است بر اساس اعلام یک شرکت، درآمد گروه‌های نوشابه‌سازی در این دوران به‌دلیل تعطیلی تالارها و رستوران‌ها، در حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است.

۴- وام ودیعه مسکن با اولویت‌بندی به همه مستأجران تعلق نخواهد گرفت. گویا خانواده‌های ۵ نفر، خانه اولی‌ها، افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و کسانی که امسال ازدواج کرده‌اند جزو اولویت دریافت ودیعه مسکن هستند. گفتنی است در مرحله نخست حقوق‌بگیران در اولیت قرار گرفته‌اند تا با توجه به دریافت حقوق و درآمد ثابت، پس از ثبت‌نام و دریافت کد تأییدیه، با دریافت گواهی کسر از حقوق و بدون نیاز به ضامن به بانک‌های عامل مراجعه کنند.

۵- پای کارچاق‌کن‌ها به بازار سرمایه(بورس) باز شده است. گویا جذابیت عرضه‌های اولیه موجب شده برخی دلالان با وعده چاق کردن قیمت سهام شرکت‌ها از طریق عرضه اولیه در بورس وارد مذاکره با صاحبان شرکت‌های عمدتا کوچک شوند.
 گفتنی است کارچاق‌کن‌های بورسی با ارائه ضمانت به صاحبان شرکت‌های کوچک این نوع بنگاه‌ها را برای ورود به بورس با وعده چندین برابر شدن ارزش دارایی شرکت پس از عرضه در بورس، ترغیب می‌کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.