ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 116461
 
بازرسی‌ از اصناف ملایر تا پایان سال تشدید می‌شود
تاریخ خبر : 1399-12-20
     
 
 
     
متن خبر :


 معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ملایر گفت: با توجه به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و لزوم تعطیلی اصناف، کسبه و بازاریان ملایر پس از ساعت ۲۰:۳۰ شب، نظارت‌ تیم‌های بازرسی از واحدهای صنفی در ایام پایانی سال شدت می‌گیرد.
به گزارش ایرنا، حسین فارسی در نشست هماهنگی افزایش گشت‌های نظارتی و بازرسی ستاد مقابله با کرونا در شهرستان ملایر اظهار داشت: با توجه به روند افزایشی شیوع ویروس کرونا، تیم‌های بازرسی باید طبق برنامه‌ زمان‌بندی مشخص نظارت‌های خود را به‌ویژه در ساعت‌های پایانی روز افزایش دهند.
وی با انتقاد از کُند شدن روند فعالیت تیم‌های نظارت و بازرسی در روزهای گذشته، افزود: هیچ‌گونه کوتاهی در انجام بازرسی‌ها از واحدهای صنفی به‌ویژه در ایام پایانی سال پذیرفتنی نیست.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ملایر ادامه داد: تمام تأکید ما بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و چنانچه هر واحد صنفی نسبت به رعایت الزامات بهداشتی و ممنوعیت فعالیت از سال ۲۰:۳۰ شب به بعد توجه نداشته باشد، پلمب خواهد شد.
فارسی شرایط ملایر را شکننده خواند و خواستار رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی توسط شهروندان شد.
وی بیان کرد: هم‌اکنون ملایر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد و باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از ورود به شرایط نارنجی و قرمز جلوگیری کنیم.
وی شیوع ویروس جهش‌یافته انگلیسی در استان همدان را خطرناک دانست و ادامه داد: وضعیت همچنان شکننده و خطرناک است و با توجه به اینکه بازرسی‌ها در این شهرستان در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا نتیجه خوبی داشته، تا پایان سال نیز با جدیت تداوم دارد. معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ملایر با اشاره به فعالیت بیش از ده تیم بازرسی و نظارت، خواستار همراهی بیشتر اتاق اصناف، مرکز بهداشت و همکاری بیشتر با طرح شهیدسلیمانی در این بازرسی‌ها شد و افزود: از ظرفیت مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در تشدید این نظارت‌ها استفاده شود.
فارسی همچنین بر لزوم ساماندهی دست‌فروشان به‌ویژه در ایام پایانی سال به‌منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تأکید و از اصناف خواست نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی اهتمام جدی‌تری داشته باشند و با تعطیلی یک ساعت زودتر، در روند کنترل و مقابله با ویروس کرونا ما را یاری کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.