ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 112420
 
در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان مطرح شد:

جوانان سرمایه‌های کشور هستند
تاریخ خبر : 1399-07-16
     
 
 
     
متن خبر :

جوانان سرمایه های کشور هستند اما بسیاری از این سرمایه ها برای سایر کشورها مقام کسب می کنند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: هردو حوزه ورزش و جوانان حوزه‌های گسترده هستند و به توجه ویژه نیاز دارند.

احمد حسین فلاحی اظهار داشت: بسیاری از سرمایه‌های ورزشی کشور از بین رفته و به خارجی‌ها سپرده می‌شود.

وی در ادامه گفت: توزیع عادلانه امکانات ورزشی نیز از نکاتی است که باید به آن توجه شود.

فلاحی بیان کرد: بنابر فرمایش مقام معظم ️رهبری در حوزه اشتغال و ازدواج جوانان باید تلاش شود.

وی گفت: با وضعیت حاکم بر جامعه در بخش مسکن و معیشت نمی‌توان جوانان را به سمت ازدواج دعوت کرد.

علیرضا شهبازی، نماینده مردم نهاوند نیز ضمن تقدیر از تلاش‌های محسن جهانشیر، مدیر سابق ورزش و جوانان استان، با وحدت و همدلی که بین جوانان و ورزشکاران است به‌زودی ورزش استان همدان در جایگاه بهتری قرار می‌گیرد.

تهدید کرونا را به یک فرصت برای ورزش تبدیل کنیم

در ادامه مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان در این مراسم اظهار داشت: ظرفیت استان همدان در حوزه ورزش بسیار زیاد است و باید ورزش را از تمامی ابعاد در نظر گرفت و برای آن تلاش کرد.

حمید سیفی بیان کرد: در این روزهای کرونایی توجه به ورزش همگانی که پایه و اساس ورزش قهرمانی است، باید دستور کار قرار بگیرد.

وی در ادامه گفت: تهدید کرونا را برای خود به فرصت تبدیل کنیم و یاد بگیریم در شرایط کرونا زندگی و ورزش کنیم.

سیفی اضافه کرد: در هر حوزه‌ای می‌توان راهی برای برون‌رفت از مشکلات پیدا کرد و درحال حاضر تنها راه ما به‌روز کردن سیستم متناسب با دنیا است.

وی بیان کرد: در استان همدان سال‌ها منتظر بودیم که اتفاقی در ورزش بیفتد، ورزشکاران و جوانان ما حال و روز خوبی ندارند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: گام‌به گام با وزارت ورزش و جوانان حرکت کنیم و تلاش کنیم تا جوانان استان همدان تنها برای استان خودشان مقام کسب کنند نه برای سایر استان‌ها و کشورها.

وی در پایان گفت: خودم را مدیون استان همدان و بزرگان ورزش می‌دانم و می‌خواهم دین خود را ادا کنم.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.