ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 133089
 
در راستای حذف نقاط حادثه خیز صورت گرفت:

آشکارسازی و ایمن‌سازی چندین نقطه پرتصادف در شهرستان بهار
تاریخ خبر : 1402-04-18
     
 
 
     
متن خبر :


رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بهار از عملیات آشکارسازی و ایمن‌سازی چندین نقطه پرتصادف در شهرستان بهار خبر داد.
 
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی وحید صفدری رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بهار ضمن اشاره به آغاز عملیات آشکارسازی و ایمن‌سازی چندین نقطه پرتصادف در شهرستان بهار گفت: عملیات اصلاح نقاط حادثه خیر با استفاده از تیم‌های راهداری شهرستان بهار در سه محور همدان-کرمانشاه، همدان-بیجار و همدان-سنندج درحال اجرا می باشد.
 
وی اضافه کرد: از جمله اقدامات در محور کرمانشاه جهت حذف این نقاط می توان به  هرس درختان، تعریض شانه و رفع نقاط حادثه خیر در دوربرگردان آبرومند، اجرای گاردریل در زیر گذر دام، رفع نقاط حادثه خیز در پیچ خطر ناک اسکندر و حسین آباد عاشوری، نصب پایه روشنایی در تقاطع آب باریک، اجرای عملیات شانه سازی دو راهی گوشلان، نصب تابلو علائم در نقاط حادثه خیر راه روستایی حسن ابدال و احداث رمپ در برخی از محور های روستایی اشاره کرد.

صفدری ادامه داد: همچنین در محور سنندج برای حذف نقاط حادثه خیر می توان اقداماتی نظیر شانه سازی و تعریض شانه راه، نصب شبرنگ، نصب تابلو علائم، جانمایی نیوجرسی در پل قیدلی بلاغ-ساربانلر، اصلاح نقاط حادثه خیر در گردنه همه کسی و محور حسن قشلاق-صالح آباد عنوان کرد.

وحید صفدری با اشاره به اینکه اداره راهداری این شهرستان در صدد اصلاح نقاط حادثه خیر در محور های بیجار، لالجین و کوریجان می باشد، اظهار داشت: رنگ آمیزی نیوجرسی، شانه سازی و نصب تابلو علائم در محور کوریجان، برداشتن نهال های موجود در محور لالجین به طاهرلو، رفع نقاط حادثه خیر در راه روستایی گنبدان و گندجین، و همچنین اصلاح رمپ ورودی و خروجی روستای میحمله علیا، خاک ریزی در پاشنه کار و جانمایی کاشن تانک و نصب استوانه ای در محور بیجار از جمله اقدامات اجرایی در جهت رفع نقاط حادثه خیر توسط عوامل راهداری شهرستان بهار می باشد.

وی در پایان گقت: با اتمام اصلاح نقاط حادثه خیر و  ایمن سازی محور های فوق در حوزه استحفاظی این شهرستان، شاهد ترددی ایمن برای کاربران جاده ای خواهیم بود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.