ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 141740
 
خشت‌گذاری استاندار در مراسم افتتاحیه

اجرای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی در ملایر آغاز شد
تاریخ خبر : 1403-11-17
     
 
 
     
متن خبر :


 ملایر - سحر یوسفی - خبرنگار همدان پیام: در 5مین روز از هفته دولت، استاندار همدان در آغاز عملیات اجرایی مدرسه یک‌کلاسه چشمه‌زورق در راستای اجرای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی در کشور، به همراه فرماندار ملایر لباس بنایی به تن کردند و به صورت نمادین در خشت‌گذاری این مدرسه مشارکت کردند. استاندار همدان در این آئین اظهار کرد: پیرو سیاست و دستور رئیس‌جمهور باید اقدامی انجام دهیم تا یک سال آینده هیچ جایی بدون فضای آموزشی نباشد.

حمید ملانوری گفت: در این راستا بررسی شد تمام مدارسی که کانکسی هستند و مدارسی که نیاز به تکمیل دارند، در غالب اعتبارات دولتی، کمک‌های خیرین و نهادهای خدماتی و حمایتی تغییر وضعیت پیدا کنند تا تمام دانش‌آموزان در مناطق مختلف از فضای آموزشی و پرورشی مناسب برخوردار شوند.

وی با تأکید بر اینکه اداره آموزش و پرورش نیز در قالب خدمات آموزشی و پرورشی با کیفیت کمک کند، افزود: طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی برای این است که تا بر حسب نیازها و متناسب با آن نیاز، فضای آموزشی ایجاد و در اختیار دانش‌آموزان قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه این پروژه نخستین پروژه در غالب طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی است، گفت: قرار است در این قالب هر کدام از مسئولان، مدیران، خیرین و روحانیان بزرگ‌ترهای منطقه، مسئولیت این مدارس را برعهده بگیرند و پیگیری کنند تا به سرانجام برسد.

ملانوری تصریح کرد: در آغاز این طرح، مسئولیت این مدرسه را به شخصه بر عهده می‌گیرم تا به بهره‌برداری برسد و مسئولیت ۴ مدرسه دیگر را فرماندار، رئیس اتحادیه مبل و دیگر مسئولان برعهده بگیرند تا هرچه زودتر به نتیجه برسد.

 تضمین آسفالت و جدول‌گذاری در روستاهایی که مردم با طرح هادی همکاری کنند

وی گفت: با توجه به اهمیت روستاها و در راستای ایجاد مهاجرت معکوس و استفاده از ظرفیت روستا، هر جا روستائیان در اجرای طرح هادی همکاری کنند که بازگشایی معابر و تعریض‌ها انجام شود، ما جدول‌گذاری و آسفالت آن روستا را تضمین می‌کنیم.

 آغاز عملیات اجرایی ۵ مدرسه در راستای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی در ملایر

رئیس سازمان توسعه، تعمیر و نوسازی مدارس استان همدان نیز اظهار کرد: رئیس این نهضت در استان، استاندار است و این نهضت و مردمی‌سازی و آغاز عملیات پروژه‌های آموزشی در سطح استان، در مدرسه یک‌کلاسه روستای چشمه‌زورق شهرستان ملایر آغاز شد. حمید شیرازیانی گفت: حدود 5/1 میلیارد تومان اعتبار را برای ساخت این مدرسه با کمک مسئولان، مردم و بنیاد برکت پیش‌بینی کردیم.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم این پروژه تا مهرماه سال آینده به بهره‌برداری برسد، افزود: این مدرسه در راستای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی در یکی از روستاهای محروم در بخش زند که به لحاظ بعد مسافتی یکی از دورترین نقاط ملایر است، کلنگ‌زنی شد.

شیرازیانی گفت: عملیات اجرایی ۴ پروژه دیگر در روستای چشمه‌علی‌محمد، مداران، دره‌چنار و مانیزان در دستور کار است که درمجموع ۵ مدرسه با ۷ کلاس درس خواهد شد.

در پایان گفتنی است: در سفر استاندار به ملایر، طرح فروسیلیس لوتوس‌آدلی، فاز دوم کارخانه فروسیلیس آذرخش و دومین مرکز معاینه فنی ملایر افتتاح و از عمارت سیف‌الدوله و هتل در حال ساخت سیفیه شهرداری ملایر بازدید به عمل آمد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.