|
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با اشاره به لزوم راهاندازی پویش «بدون قیمت نخریم» در همدان گفت: نصب برچسب قیمت برای تمام صنوف اجباری است و باید این موضوع مورد توجه باشد.
علیرضا حسنپور با اشاره به راهاندازی پویش «بدون قیمت نخریم» در همدان اظهار کرد: یکی از مؤثرترین راهکارهای تنظیم بازار و فراهمساختن شرایط سالم برای انتخاب کالا و خدمات برای مصرفکنندگان، برچسب قیمت توسط فروشندگان است.
وی به مهر گفت: قانونگذار در قوانین متعدد از جمله ماده ۶ قانون تعزیرات حکومتی، ماده ۵ قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان، ماده ۶۵ قانون اصلاح قانون نظام صنفی و بند ۱۰ مصوبات ابلاغی کارگروه مدیریت بازار در تاریخ دوم خرداد سال ۹۷، بر موضوع درج قیمت تاکید کردهاست.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان بیان کرد: باتوجه به این موضوع که مراجع نظارتی مکلف هستند توجه ویژهای به مقابله با تخلف نصبنکردن اتیکت قیمت صنوف داشته باشند، انتظار داریم شهروندان نیز با نخریدن کالا از این قبیل واحدهای صنفی ما را در احقاق حقوق مردم و نظارت بر رعایت قیمتهای منصفانه یاری کنند.
وی در پایان سخنانش گفت: تلفن ۳۲۵۲۳۴۴۲ اداره کل تعزیرات حکومتی، تلفن گویای ۱۲۴ و سامانهwww.124.ir سازمان صنعت، معدن و تجارت و نیز تارنمای t135.ir آماده دریافت گزارشهای مردم است.
قاچاقچی سوخت در همدان
8 میلیارد جریمه شد
به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان در خبر ديگري از جریمه 8 میلیاردی برای قاچاق گازوئیل خبر داد.
حسنپور در مورد این پرونده اظهار کرد: محموله 61 هزار لیتر گازوئیل و نفت سفید از 2 دستگاه کامیون کشف و پرونده به شعبه ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز گلوگاه شهید زارعی همدان ارجاع شد.
وی افزود: شعبه پس از رسیدگی حکم به ضبط محموله و پرداخت 8 میلیارد ریال جزای نقدی صادر کرد که این حکم در شعبه اول قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی ملایر تأییدشده و در راستای اجرای آرای صادره یکی از کامیونها تا وصول جریمه در توقیف است.
|