ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 138523
 
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان خبر داد

هدف‌گذاری 15 درصدی کاهش مصرف با پویش «با انرژی»
تاریخ خبر : 1403-04-09
     
 
 
     
متن خبر :


مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان از هدف‌گذاری 15 درصدی کاهش مصرف برق با برگزاری پویش «با انرژی» در استان خبر داد.

علی سهرابی‌بیدار با بیان اینکه هوشمندسازی یکی از برنامه‌های راهبردی شرکت توزیع برق است، اظهار کرد: در حوزه لوازم اندازه‌گیری انرژی برق، به سمت رویت‌پذیری پیش رفتیم و در حال حاضر در بخش دیماندی صد درصد مشترکان رویت‌پذیر شدند که قابلیت کنترل را هم دارند و به همین منظور برای پایش، داده کاوی و سایر برنامه‌ها در راستای مدیریت هوشمند برای نخستین بار در استان همدان مرکز سامانه «مها»راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به وضعیت بار مصرف انرژی برق در استان افزود: در فصل تابستان، هر سال لوازم سرمایشی با ورود به مدار مصرف قابل توجهی از انرژی برق را به خود اختصاص می‌دهد که بر اساس گزارشات تا 40 درصد مصرف برق را شامل می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع برق استان همدان، سهرابی‌بیدار با اشاره به اینکه در تابستان حوزه کشاورزی و صنایع نیز فعال می‌شود، عنوان کرد: با بالا رفتن مصرف برق در تابستان ارزش مدیریت مصرف بالا می‌رود و باید اقداماتی در راستای کاهش مصرف انجام داد.

وی با اشاره به اینکه طبق مصوبه هیأت وزیران و دستگاه‌های عالی کشور تکالیفی در راستای مدیریت مصرف برق لحاظ شده است، با اشاره به طرح‌های تشویقی بخش کشاورزی گفت: اگر 5 ساعت الکترو موتورهای کشاورزان خاموش شود کل مصرف آنها رایگان می‌شود، همچنین اگر 15 درصد انرژی مصرفی‌ کشاورزان از محل انرژی خورشیدی تأمین شود از مدیریت بار معاف خواهند بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه برای بخش صنعت نیز که با ما همکاری داشته باشند، تشویق‌هایی لحاظ شده است، خاطرنشان کرد: امسال در راستای مدیریت مصرف برق در بخش خانگی نیز اتفاق بزرگی افتاد و پویش «با انرژی» با همکاری همراه اول اجرایی می‌شود و جوایز ارزنده‌ای برای این امر درنظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه همه افراد می‌توانند با نصب اپلیکیشن «با انرژی» در این پویش شرکت کنند، اضافه کرد: هزاران جایزه برای کسانی که مدیریت مصرف دارند، تعلق می‌گیرد که از جمله آن 300 دستگاه خودرو است.

 سهرابی بیدار با بیان اینکه هدف این پویش کاهش 15 درصد انرژی مصرفی در بخش خانگی است، گفت: نقش دانش‌آموزان در این پویش بسیار حائز اهمیت است که با نصب اپلیکیشن «با انرژی» می‌توانند مدیریت مصرف را در میان خانواده‌ها مورد توجه قرار دهند و از جوایزی این بخش برخوردار شوند.

وی افزود: همچنین تشویق‌های سال گذشته یعنی یک مساوی با 20 نیز همچنان برقرار است و اگر کسی زیر 5/0برابر الگوی مصرف، مصرف برق داشته باشد، 20 برابر تعرفه پرداختی تشویقی دریافت می‌کند که تا رده‌های بعدی مصرف نیز تشویقی لحاظ می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: در بخش‌های کشاورزی و صنعت نیز علاوه بر تشویق‌ها اقدامات تکلیفی نیز وجود دارد که با همکاری دستگاه‌های مرتبط در حال انجام است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.