ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 120229
 
صنعت چه می‌خواهد؟
تاریخ خبر : 1400-08-04
     
 
 
     
متن خبر :


 با توجه به آمارهای بانک مرکزی در فصول ابتدایی سالجاری با تلاش صنعتگران کشور، رشد ۶ درصدی در این بخش محقق شده است. این اظهارات مهدی صادقی‌نیارکی، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
همچنین طبق بررسی‌های انجام شده، در 4 ماهه امسال از بین محصولات منتخب صنعتی، تولید ۱۳محصول افزایشی بوده است.
هرچند در شرایط کنونی به‌رغم اقدامات انجام شده باید حمایت‌ها از بخش تولید و مولد اقتصادی در عرصه‌های دولتی و خصوصی بیش از پیش در اولویت قرار بگیرد، چون وضعیت کشور از لحاظ اعمال تحریم‌ها و FATF توجه به صنعت و ظرفیت داخلی نیازمند توجه تصمیم‌گیران است تا بتوان در حوزه صنعت با به کارگیران توان صنعتگران داخلی وارد عمل شود.
این مقوله در وضعیتی مطرح می‌شود که مطابق گزارش بانک مرکزی، بخش صنعت در سال 1399 نسبت به سال قبل از آن رشد 1/8 درصدی به ثبت رسانده است، همچنین به استناد آمارهای مرکز آمار ایران رشد بخش صنعت در 3 فصل پیاپی سال گذشته مثبت بوده و در نهایت 8/1درصد به ثبت رسیده است.
این آمار در حالی ارائه می‌شود که اهداف مراکز پژوهشی و فناوری کشور، رفع نیازها و چالش‌های اساسی کشور و کمک به تولید و رشد اقتصادی بیش از این اقدامات نیازمند فعالیت است.
انتظار می‌رود دانشگاهیان، مراکز علمی کشور، مؤسسات دولتی و خصوصی، استارتاپ‌ها، مراکز کارآفرینی با حمایت‌های دولتی بتوانند اقدامات مناسب را در دستور کار خود قرار دهند، چون فقط با حمایت‌های دولتی و دمیدن فکر و بینشی نو از سوی بخش خصوصی، اندیشمندان و مراکز علمی می‌توان بر مشکلات اقتصادی موجود همچون ایجاد اشتغال، تولید، حمایت نکردن از فعالان اقتصادی اقدامات مناسب را در کشور رقم زده و تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.
*سید علی صدری، رئیس هیأت‌امنای خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.