ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 140996
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خبرداد

پوشش ۹۷ درصدی شبکه آب و فاضلاب همدان در GIS
تاریخ خبر : 1403-09-24
     
 
 
     
متن خبر :



مهسا طاقتی‌احسن-خبرنگار همدان‌پیام: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از پوشش ۹۷ درصدی شبکه آب و فاضلاب استان در نرم‌افزار اطلاعات مکانی (GIS) خبر داد.

فرهاد بختیاری‌فر اظهار کرد: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، ارزیابی عملکرد شرکت‌های آب و فاضلاب در 4گروه A خیلی خوب،B خوب،c متوسط و D ضعیف طبقه‌بندی کرده است که استان همدان در گروه B قرار دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نقشه تراکم حوادث آب و فاضلاب در سامانه GIS استان قابل مشاهده و تحلیل است، تصریح کرد: در صورت بروز هرگونه حادثه‌ای، اکیپ‌های حوادث شرکت آبفا با تجهیزات مناسب در محل حاضر و حادثه مربوطه با کمترین زمان قطعی خدمات رفع می‌شود.

بختیاری فر با اشاره به اینکه استفاده از نرم‌افزارهای اطلاعات مکانی (GIS) در شرکت‌های آب و فاضلاب اهمیت زیادی دارد، ادامه داد: این فناوری‌ها امکان مدیریت بهتر، تصمیم‌گیری دقیق‌تر و افزایش بهره‌وری را فراهم می‌کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه امروزه بیش از ۸۰ درصد داده‌های دنیا ماهیت مکانی دارند، خاطر نشان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان همدان در شهر، وظیفه حیاتی تأمین، انتقال، تصفیه و توزیع آب شهروندان را از یک سو و جمع‌آوری، انتقال، تصفیه و بازگرداندن پساب به طبیعت را از سوی دیگر بر عهده دارند و به دلیل گسترش فراگیر و تعداد زیاد مشترکین، نیازمند به کارگیری سیستم‌های اطلاعاتی کارامد و مناسب است تا در حداقل زمان ممکن و با بیشترین کیفیت، دسترسی به اطلاعات سیستم شبکه را فراهم کنند.

بختیاری‌فر در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از نرم‌افزارهای اطلاعات مکانی (GIS)منجر به مدیریت زیرساخت‌ها و دارایی‌ها، مدیریت تعمیرات و نگهداری، کاهش هدررفت آب، پاسخگویی به بحران‌ها، برنامه‌ریزی توسعه شبکه، مدیریت منابع آبی، ارائه خدمات بهتر به مشترکان و منجر به تحلیل داده‌ها و تصمیم‌گیری هوشمند می‌شود و به طور کلی،GIS به عنوان یک ابزار قدرتمند، نه تنها بهره‌وری را افزایش می‌دهد بلکه هزینه‌ها را کاهش و رضایت مشتریان را نیز بهبود می‌بخشد. این امر در بلندمدت به پایداری و توسعه بهتر شبکه‌های آب و فاضلاب کمک می‌کند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.