|
رئیس کل دادگستری استان همدان با اشاره به قانون جدید حمایت از اطفال و نوجوانان گفت: با ابلاغ این قانون حمایت قانونی و قضایی از کودکان و نوجوانان با شدت و حدت بیشتری انجام خواهد گرفت.
محمدرضا عدالتخواه در شورای معاونان دادگستری استان همدان با اشاره به تصویب قانون کاهش مجازات حبس، اظهار کرد: علاوه بر سیاستهای کلی نظام و دستگاه قضائی، قانون اخیری که مورد تصویب قرار گرفته با عنوان «کاهش مجازات حبس» تأکید دیگری بر ضرورت توجه کامل قضات به لزوم پرهیز از اعمال حبسهای غیرضروری است.
به گزارش فارس، وی با اشاره به قانون جدید حمایت از اطفال و نوجوانان و مناسب و کارآمد بودن این قانون تصریح کرد: بهزودی شاهد ابلاغ این قانون خواهیم بود که خوشبختانه در آن تعاریف شفاف و مشخصی از مصادیق طفل، بلوغ و نوجوان ارائه شده است.
رئیس کل دادگستری استان همدان ادامه داد: در این قانون برای دور نگهداشتن اطفال، کودکان و نوجوانان از تأثیرات رفتارهای سوء اجتماعی زمینهساز بزهکاری، نظیر فروش مواد دخانی به آنان و یا خرید و فروش مواد دخانی توسط آنان یا هرگونه معاونت و تسهیل در خودکشی، مجازاتها و ضمانت اجراهای بازدارندهای پیشبینی شده است.
وی ارزیابی از نتایج اجرای قانون جدید را مطلوب دانست و گفت: بهزودی با ابلاغ این قانون، حمایت قانونی و قضایی از کودکان و نوجوانان با شدت و حدت بیشتری انجام خواهد گرفت و دادگستری کل استان همدان از هماکنون بهدنبال فراهم کردن شرایط اجرای کامل و دقیق این قانون است.
|