رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر گفت: از ابتدای طرح نوروزی 1404 تا مورخ 15 فروردین ماه سال جاری تردد با 11/5درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل از مرز یک میلیون تردد وسیله نقلیه عبور کرد.
هاشم اسکندر یان در ادامه افزود: همزمان با موج بازگشت مسافرین نوروزی و در اخرین روز تعطيلات، بارش شدید باران از شب گذشته شروع شده و بر اساس پیش بینی هواشناسی تا شنبه ادامه خواهد داشت.
لذا توصیه می گردد مسافرین عزیز با مدیریت زمان، سفر خود را به ساعات پایانی تعطیلات موکول نکنند و از رانندگی در حالت خستگی و خواب الودگی جدا خودداری نمایند و ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی بویژه رعایت فاصله طولی مناسب، عدم سبقت غیرمجاز، عدم استفاده از تلفن همراه واستراحت کافی و بستن کمر بند ایمنی و اطمینان از عدم وجود غبار در سطح شیشه و آینه های خودرو از بروز تصادفات و تلفات جادهای جلوگیری نموده و سلامتی و شادی و خاطره خوش از سفر برای خود و دیگران به ارمغان داشته باشند.
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.