ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 112994
 
بهارستان؛

توزیع کالای اساسی با فروش اموال دولت
تاریخ خبر : 1399-08-12
     
 
 
     
متن خبر :


 یک مصوبه خوبی در زمینه طرح تأمین یارانه کالاهای اساسی با ۲۱۵ رأی داشتیم و نمایندگان پیام مجلس را به مردم رساندند و ان‌شاءا... سر سوزنی هم درباره اجرای آن شک وجود ندارد.
به گزارش ایلنا، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در جلسه  روزگذشته و در دستور کار ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات درباره طرح یک‌فوریتی تأمین کالاهای اساسی گفت: پیشنهاد من این است که الحاق کنیم از محل واگذاری اموال دولت، البته این اموال دولتی که می‌گوییم ریال نیست، در واقع دولت اموال خود را تحویل می‌دهد و دستگاه‌ها و نهادها این کار را انجام می‌دهند، ده هزار میلیارد تومان دولت به سازمان‌های بازنشستگی نیروهای مسلح و کشوری می‌دهد و آنها خودشان نسبت به توزیع یارانه اقدام می‌کنند. حمیدرضا حاجی‌بابایی در ادامه افزود: همچنین ده هزار میلیارد تومان اموال در اختیار سازمان تأمین اجتماعی قرار می‌دهند و خود او درباره تأمین نقدینگی اقدام می‌کند.
نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان هم همین مسأله به‌درستی صورت نگرفت، درحالی‌که حق این است که این مسأله به‌صورت برابر میان بازنشستگان لشکری و کشوری با تأمین اجتماعی انجام شود.
رئیس‌ فراکسیون فرهنگیان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین ۵۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد هم باید ساخته شود که برای افراد محروم و مستضعف است و این پروژه به ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، این را هم توجه داشته باشید که پول نیست، بلکه به‌صورت اموال، مثلا در اختیار قرارگاه خاتم قرار می‌گیرد و قرارگاه در ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی اقدام می‌کند.
وی در ادامه اظهار کرد: این اقدام تورم را افزایش نمی‌دهد و اثرات منفی اقتصادی ندارد، همچنین با توجه به شرایطی که داریم، یک رضایت عمومی و یک رضایت اجتماعی را به‌دنبال همان طرح کالاهای اساسی ایجاد می‌کند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.