ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 22 مرداد 1405

کد خبر : 128196
 
نبود متقاضی راه‌اندازی آزمایشگاه تعیین ماهیت کالا در گمرک
تاریخ خبر : 1401-09-01
     
 
 
     
متن خبر :

 
 آزمایشگاه تعیین ماهیت کالا در گمرک همدان وجود ندارد به این علت بوده که کسی متقاضی سرمایه‌گذاری در این زمینه نبوده است.

مدیرکل استاندارد استان درباره اینکه تعدادی از صادرکنندگان کالا از جمله فراورده‌های نفتی به علت نبود آزمایشگاه تعیین ماهیت مجبورند از سایر استان‌ها اقدام به صادرات کنند، اظهار کرد: ایجاد آزمایشگاه باید توجیه اقتصادی داشته باشد تا کسی حاضر به سرمایه‌گذاری در این زمینه باشد.

جعفر امیری‌پریان تصریح کرد: گمرک استان باید اعلام کند که در طول سال چند درخواست در زمینه صادرات فرآورده‌های نفتی از گمرک همدان داده شده به‌طوریکه اگر حجم صادرات فرآورده‌های نفتی قابل توجه باشد حتماً برای ایجاد آزمایشگاه تعیین ماهیت کالا فراخوان می‌زنیم.

امیری‌پریان با تأکید بر اینکه باید دلیلی باشد که سرمایه‌گذار را ترغیب به سرمایه‌گذاری در زمینه ایجاد آزمایشگاه تعیین ماهیت کالا کنیم، یادآور شد: هدف ما تسهیل صادرات است اما باید آماری داده شود که چه میزان کالا از گمرک همدان صادر می‌شود که نیاز به تعیین ماهیت دارند تا فراخوان سرمایه‌گذاری بزنیم.

مدیرکل استاندارد استان همدان خاطرنشان کرد: اکثر شرکت‌های تولیدی دارای نشان استاندارد هستند و بدون مشکل صادر می‌کنند که اغلب کالاهای تولیدی استان به این صورت صادر می‌شوند.

به گزارش ایسنا،امیری پریان با بیان اینکه ۶۱۶ گواهینامه انطباق محصول صادراتی کشمش از ملایر صادر شده است، گفت: در زمینه کالاهایی که مشمول استاندارد اجباری نیستند از جمله محصولات کشاورزی و به ویژه کشمش گواهینامه انطباق محصول صادر می‌شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.