ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 113933
 
شنیده3914
تاریخ خبر : 1399-09-12
     
   
     
متن خبر :
1- مسئولان فاصله‌گذاری را فقط روی صندلی‌ها رعایت می‌کنند. گویا رعایت نشدن فاصله‌گذاری اجتماعی از سوی نمایندگان در صحن علنی مجلس و هنگام رایزنی، با انتقاد مواجه شده است. گفتنی است به نظر، رایزنی و مشورت چهره به چهره در مسئولان ایرانی نهادینه شده و با خطر کرونا هم نمی‌توانند این عادت را ترک کنند. 
 
۲- چوب قاچاق در بازار کم خواهد شد. گویا قرار است مبارزه با قاچاق چوب توسط دستگاه‌های متولی جدی‌تر دنبال شود. گفتنی است در ۶ ‌ماه نخست امسال،  هزار و  ۱۴۲ مترمکعب چوب قاچاق از جنگل‌ها کشف شده است.
 
۳- سرانجام هتل‌ها راضی به تبدیل به نقاهتگاه موقت مبتلایان کرونایی شدند. گویا به‌رغم نداشتن داوطلب برای تبدیل بخشی از هتل‌ها به مراکز نگهداری بیماران کرونایی در فاز یکم و دوم بیماری، اما اکنون تعدادی از هتل‌ها داوطلب شده‌اند که در این طرح شرکت کنند. گفتنی است درصورت اجرایی شدن این طرح در استان همدان نیز تخت‌های یک هتل به بیماران کرونایی اختصاص خواهد یافت.
 
۴- ظریف گام‌های نخست را برای طرح داوطلبی در انتخابات با گفت‌و‌گویی افشاگرانه برداشته است. گویا ظریف در این گفت‌‌و‌گو به‌صراحت به بسیاری از شایعات درباره خود پاسخ داده و افشاگری‌هایی درباره گرا دادن رقبا به آمریکایی‌ها داشته است. گفتنی است وزیر خارجه در این سال‌ها با اتهامات زیادی مواجه شده و به‌رغم پاسخگویی به آنها در این گفت‌وگو، تاکنون واکنش جدی از سوی مخالفان اقدامات ظریف انجام نشده است.
 
۵- وزیر کشور هم به جمع آماردهندگان کرونایی اضافه شد. گویا از نگاه وی مجموعه افراد در بالاترین تخمین و بدترین و پرریسک‌ترین نگاه به شیوع کرونا، شامل ۳ درصد مردم هستند؛ یعنی ۹۷ درصد مردم در اینباره نگرانی ندارند. گفتنی است ارائه این آمار در شرایطی است که براساس الگوی ابتلای سرنشینان کشتی دیاموند پرنسس، تقریبا ۲۵ میلیون نفر از مردم ایران به کرونا مبتلا می‌شوند و اگر کنترل درستی در این اپیدمی اعمال نشود، تقریبا ۶۰۰ هزار نفر از شهروندان تا آخر این بحران کشته خواهند شد.
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.