ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 104770
 
شنیده3674
تاریخ خبر : 1398-11-01
     
   
     
متن خبر :

1- احتمال ارائه لیست انتخاباتی جدا از سوی جبهه پایداری قوت گرفته است. گویا امکان رقابت درون‌گروهی برای اصولگرایان در این انتخابات و تعدد داوطلبان دلیل قوت گرفتن این احتمال است. گفتنی است برخی فعالان سیاسی پیش‌بینی‌هایی از رقابت حداقل 3 لیست اصولگرا در این دوره از انتخابات با هم، دارند.
2- برخی گروه‌های اصلاح‌طلب به ائتلاف با میانه‌روهای اصولگرا فکر می‌کنند. گویا اصل کمک به انتخاب میانه‌روها و کنارزدن تندروها آنها را به این فکر انداخته است. گفتنی است پیش از این اصلاح‌طلبان از ائتلاف‌نکردن در این دوره از انتخابات سخن گفته بودند.
3- برخی داوطلبان رد صلاحیت شده از بازگشت خود به رقابت و تأیید صلاحیت خبر داده‌اند. گویا این در حالی است که هنوز فرصت بررسی شکایات و اعلام نتیجه بررسی‌ها تمام نشده و نتیجه‌ای هم اعلام نشده است. گفتنی است برخی کاندیداها هم که رد صلاحیت شده‌اند، این خبر را اعلام نکرده و رد صلاحیت آنها مشخص نیست.
4- فعالان صنعت لبنیات کشور علیه کارشناس صداوسیما اعلام جرم کرده‌اند. گویا آنها ادعای وجود میزان غیرمجاز آفلاتوکسین در شیر ایران را رد می‌کنند. گفتنی است فعالان صنعت لبنیات این اظهارات را غیرکارشناسی دانسته و با اعلام جرم مستندات‌شان را به مراجع قضایی ارائه داده‌اند.
5- بمب خبری احمدی‌نژاد که مدت‌ها وعده آن داده می‌شد، کتاب بود. گویا قرار است کتاب ناگفته‌های احمدی‌نژاد منتشر شود. گفتنی است به گفته منابع خبری نزدیک به احمدی‌نژاد، این کتاب مصاحبه‌ بی‌پرده و مفصل محمدرضا تقوی‌فرد با محمود احمدی‌نژاد، حاوی بخشی از ناگفته‌های دوران ۸ سال ریاست جمهوری در سال‌های ۸۴ تا ۹۲ است که برای نخستین بار منتشر می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.