ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 15 مرداد 1405

کد خبر : 128712
 
یارانه دارو فقط به نسخه پزشک تعلق می گیرد
تاریخ خبر : 1401-09-20
     
 
 
     
متن خبر :


 مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، یارانه دارو از طریق بیمه به بیماران تعلق می گیرد، گفت: بدون نسخه پزشک، یارانه دارو به مراجعه کننده تعلق نمی گیرد.

به گزارش مهر، محمد پیکانپور، با اشاره به اینکه اجرای طرح دارویار، یارانه دارو از طریق بیمه به بیماران تعلق می گیرد، گفت: هیچ گونه افزایش قیمتی از مسیر نسخه پزشک متوجه بیماران نیست.

وی اظهار کرد: افزایش قیمت دارو به دلیل افزایش چشمگیر هزینه نهاده‌های تولید، دستمزد، سربار و سایر هزینه‌ها، یک امر طبیعی است اما با سیاست‌گذاری های طرح دارویار، این افزایش قیمت ها از جیب بیمار پرداخت نمی شود.

پیکانپور افزود: هرگونه افزایش قیمت دارو متوجه بیمار نیست، چراکه یارانه دارو به انتهای زنجیره منتقل شده و مابه‌التفاوت ارزی در اختیار بیمه ها قرار می گیرد، بیمار با ارائه نسخه پزشک مشمول یارانه دارو بوده و بدون تغییر پرداختی داروی خود را تهیه می کند.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به کاهش قیمت برخی اقلام داروئی تصریح کرد: بیش از ۲۵۰ قلم دارو پس از اجرای طرح دارویار، ۲ تا ۸۲ درصد کاهش قیمت داشتند.

پیکانپور خاطرنشان کرد: به طور طبیعی بدون ارائه نسخه پزشک، یارانه دارو به مراجعه کننده تعلق نمی گیرد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.