ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 22 مرداد 1405

کد خبر : 103399
 
با مصوبه شورای پول و اعتبار محقق می‌شود

افزایش قدرت خرید مسکن از طریق وام
تاریخ خبر : 1398-10-07
     
 
 
     
متن خبر :


 با مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار، قدرت خرید آپارتمان در تهران از طریق اوراق تسهیلات مسکن 2 برابر شده که می‌تواند محرک ضعیفی برای بازار مسکن باشد.
به گزارش ایسنا، روز چهارشنبه شورای پول و اعتبار با افزایش سقف تسهیلات ساخت و یا خرید مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم موافقت کرد که بر این اساس در مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت سقف تسهیلات انفرادی ۸۰ و زوجین ۱۶۰ میلیون تومان و در سایر مناطق شهری (شهرهای با جمعیت ۲۰۰ هزار نفر و کمتر) سقف تسهیلات انفرادی ۶۰ و زوجین ۱۲۰ میلیون تومان اعلام شده‌است.
به گفته مسعود ایزدی، مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت بانک مسکن، شورای پول و اعتبار پس از موافقت اولیه بانک مرکزی با طرح پیشنهادی بانک مسکن، به افزایش سقف ریالی تعدادی از تسهیلات پرداختی بانک مسکن رأی مثبت داد و با آن موافقت کرد.
مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت بانک مسکن اعلام کرد: مصوبه شورای پول و اعتبار پس از ابلاغ رسمی به بانک مسکن بلافاصله در ستاد بانک وارد مرحله مقدماتی اجرا می‌شود. در مرحله مقدماتی، ادارات مرتبط با این نوع تسهیلات نسبت به تدوین بخشنامه اجرایی «پرداخت تسهیلات اوراق در سقف های جدید» اقدام خواهندکرد و در نهایت پس از تایید بخشنامه اجرایی مصوبه شورای پول و اعتبار توسط هیأت مدیره بانک، متن آن به شعب بانک مسکن در سراسر کشور ابلاغ می‌شود و پرداخت تسهیلات مصوب شروع خواهدشد.
ایزدی تصریح کرد: پس از صدور و ابلاغ بخشنامه افزایش سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق، تمامی شعب بانک مسکن آمادگی پرداخت تسهیلات براساس ضوابط و مقررات تعیین شده را دارند.
 محاسبه هزینه وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن
به دنبال ایجاد رکود در بازار مسکن، قیمت اوراق تسهیلات مسکن از حدود ۸۰ هزار تومان در 2 سال پیش به نصف کاهش یافته و در روزهای اخیر «تسه» به ۴۱ تا ۴۲ هزار تومان رسیده است؛ زیرا کاهش قدرت خرید و کسادی معاملات منجر به کاهش مراجعه برای دریافت اوراق شده‌است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.