|
مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی باشگاههای کشور حماسه آزادسازی خرمشهر قرعهکشی شد و تیمهای حاضر در این رقابتها حریفان خود را شناختند.
در این مرحله دو تیم مدعی و خوب کشورمان در فینالی زودرس به هم خوردند. استقلال و سپاهان در حساسترین بازی این مرحله دوم دی ماه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم میروند.
این بازی را باید فینالی زودرس دانست و در این مرحله یکی از این دو تیم باید با جام حذفی وداع تلخی داشته باشد.دوتیم در لیگ نیز در یک بازی جنجالی به مصاف هم رفتند که حاصل آن مساوی دوبردو بود.
در سایر دیدارها تیم پرسپولیس به مصاف تیم دسته اولی شهرداری ماهشهر می رود تیم شهرداری در این بازی میزبان است. تیم فوتبال تراکتور در ورزشگاه یادگار امام میزبان مس کرمان خواهد بود و دو تیم جنوبی نفت مسجد سلیمان و شاهین بوشهر در ورزشگاه شهید محمودی مسجد سلیمان با هم دیدار خواهند کرد.
سازمان لیگ زمان برگزاری این رقابتها را دوم دی ماه اعلام کرد. دیدار فینال جام حذفی در ورزشگاه پارس شیراز برگزار خواهد شد.
|