ttttt1405-05-241405-06-03bool(false) 1405-05-241405-06-03bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 3 شهريور 1405

کد خبر : 111365
 
دفاع مجدد ترامپ از خروج آمریکا از برجام
تاریخ خبر : 1399-06-10
     
 
 
     
متن خبر :


 رئیس جمهور آمریکا بار دیگر از اقدام مغایر با تعهدات بین المللی آمریکا در خروج از توافق‌هسته‌ای ایران دفاع کرد.
به گزارش فارس، دونالد ترامپ که در شهر لاندندری در ایالت نیوهمشایر سخنرانی می‌کرد، گفت:‌ ما از توافق هسته‌ای فاجعه‌بار دولت قبل با ایران خارج شدیم. ما ۱۵۰ میلیارد دلار به ایران برای توافقی که در واقع خیلی کوتاه مدت بود، پول دادیم. از آن جالب‌تر، ۱.۸ میلیارد دلار پول نقد به آن‌ها دادیم. کلی پول نقد که با چند هواپیما بردند.
او ادامه داد: خیلی بد بود و آن زمان بود که من فهمیدم چقدر یک رییس جمهور در ایالات متحده قدرتمند است. وقتی یک رئیس جمهوری این حق را داشته باشد - که به نظرم نداشت - که به بانک‌ها برود و ۱.۸ میلیارد دلار پول نقد بگیرد و تحویل افرادی بدهد که از شجاعت ما متنفر هستند، به این می‌گویند قدرت. البته من باور ندارم که او حق داشت چنین کاری کند.
ترامپ که به تازگی تلاش هایش در شورای امنیت برای تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران و نیز ایجاد یک اجماع بین المللی علیه کشورمان با شکستی قاطع مواجه شده این روزها و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به هر دری می زند تا بر این ناکامی مفتضحانه در مقابله با ایران سرپوش بگذارد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.