ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 137060
 
شنیده4827
تاریخ خبر : 1402-12-21
     
   
     
متن خبر :

۱- کارمندان همچنان به دنبال عدالت در پرداخت‌ها هستند. گویا پرداخت‌های متفاوت در آستانه نوروز و ماه مبارک رمضان دوباره بحث تبعیض در پرداخت‌ها را داغ کرده است. گفتنی است دولت و مجلس تاکنون اقدام مؤثری برای برقراری عدالت در پرداخت‌ها نداشته‌اند.

۲- برخی از مدیران خواندن غزل خداحافظی را تمرین می‌کنند. گویا آن دسته از مدیرانی که با واسطه قرار دادن نمایندگان مدیر شده‌اند، اکنون که نماینده حامی آنها رأی نیاورده در حال آماده شدن برای رفتن هستند. گفتنی است این موضوع در شهرستان‌ها داغ‌تر است.

۳- تحرک نوروزی در بازار مشهود نیست. گویا مردم هنوز برای خرید نوروزی تصمیمی نگرفته‌اند. گفتنی است شاخص رونق بازار متغیری متاثر از  وضعیت اقتصادی جامعه است.

۴- نیروی انسانی برخی ادارات استان در پایان سال جوان می‌شود. گویا این جوانگرایی به جبر بازنشستگی اکثر نیروهای برخی دستگاه‌ها رخ خواهد داد. گفتنی است چند مدیر استان نیز که به بهانه انتخابات بازنشسته نشده بودند اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، بازنشستگی را خواهند پذیرفت.

۵- از مرحله دوم یارانه تشویقی استقبال کم است. گویا اجبار به خرید مابه‌التفاوت یارانه تشویقی با هزینه سبد یازده کالایی دلیل این استقبال کم است. گفتنی است به نظر برخی الزام به پرداخت نقدی برای برخورداری از حمایت یارانه‌ای این طرح با وضعیت اقتصادی جامعه همخوانی ندارد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.