ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 28 شهريور 1405

کد خبر : 134023
 
شنیده4669
تاریخ خبر : 1402-06-06
     
   
     
متن خبر :

۱- تعداد بی‌سوادان مطلق در کشور قابل توجه است. گویا طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ تعداد ۸ میلیون و ۷۹۵ هزار بی‌سواد مطلق در کشور وجود دارد. گفتنی است در برنامه توسعه هفتم نهضت سوادآموزی جمع خواهد شد.

۲- گندم مورد نیاز سالانه برای آرد نانوایی‌ها تامین شده است‌. گویا رقم نهایی خرید تضمینی گندم ۱۰.۵ میلیون تن است که در مقایسه با سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۳۳ درصد افزایش یافته است. گفتنی است کل گندم تولیدی در کشور  ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن است.


۳- وضعیت توزیع شکر روبه بهبود است. گویا بخش خصوصی برای تامین شکر به کمک دولت آمده است. گفتنی است ۵۰ هزار تن شکر از طریق بخش خصوصی به استان‌‌ها داده شده است.

۴- ۱۰۰ هزار ایرانی در خارج از کشور تحصیل می‌کنند. گویا این تعداد بر اساس اطلاعات ثبت شده دانشجویان در سامانه میخک وزارت علوم است. گفتنی است  پروژه‌ای تحت عنوان «کانکت» برای بازگشت دانشجویان و نخبگان فعال شده تا این دانشجویان به کشور برگردند.

۵- مصرف سی ان جی در کشور کاهش یافته است. گویا  سال گذشته روزانه حدود ۲۴ میلیون مترمکعب سی ان جی مصرف می‌شده اما این میزان امسال ۱۵ درصد کاهش یافته است. گفتنی است  در این شرایط گفته شده در تهران پروژه تأسیس ۱۵ جایگاه شارژ خودروهای برقی آغاز شده و به نظر می‌رسد عزم دولت برای عرضه خودروهای برقی به بازار بیش از هر زمانی جدی است تا شاید بدین شکل ناترازی بنزین حل شود.

۶- هیات رئیسه اسکودا و روسا و اعضای هیات مدیره کانون‌های وکلای دادگستری ایران و نیز جمعی از وکلای سراسر کشور  مقابل شورای نگهبان تجمع داشته‌اند. گویا  این تجمع  در اعتراض به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی  صورت گرفته و وکلای دادگستری به این مصوبه اعتراض و خواستار رد این مصوبه از سوی شورای نگهبان شده‌اند. گفتنی است مطابق مصوبه اخیر مجلس کانون‌های وکلای دادگستری ایران از صدور و تمدید پروانه وکالت محروم شده‌اند و این امر به هیأت مقررات‌زدایی (زیر نظر وزارت اقتصاد) واگذار شده است.


 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.