ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 129012
 
رئیس صنف جایگاه‌داران کشور:

فعلاً توزیع بنزین سوپر گسترده و پایدار نیست
تاریخ خبر : 1401-09-30
     
 
 
     
متن خبر :


 رئیس صنف جایگاه‌داران کشور گفت: تماس‌های بسیاری از سوی مردم خصوصا در کلانشهرها برای کسب اطلاع از جایگاه‌های دارای بنزین سوپر گرفته می‌شود ولی باوجود تلاش‌ها، به دلیل پایدارنبودن تولید و ارسال این فراورده به جایگاه‌ها نمی‌توانیم دقیق اطلاع‌رسانی کنیم، چراکه فعلاً بنزین سوپر به صورت گسترده توزیع نمی‌شود.

اسدا... قلیزاده در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه طی 2 ماه گذشته به دلایلی از قبیل تعمیرات پالایشگاه‌ها و افزایش مصرف بنزین معمولی و یورو۴ که ظرفیت پالایشگاه‌ها را در اختیار تولید این دو فراورده قرار داد، شاهد کمبود بنزین سوپر در کشور شدیم، اظهار کرد: درست است که میزان درخواست سوخت‌گیری این نوع بنزین بالا نیست و در کل فروش روزانه به 2 درصد هم نمی‌رسد اما مسئولان باید پاسخگوی مردم و بخش خصوصی باشند و نیازهای جامعه را مخصوصاً در کلانشهرها که تقاضا بیشتر است برطرف کنند.

وی افزود: پیگیری‌های ما نشان می‌دهد مسئولان شرکت‌های تابعه وزارت نفت تلاش گسترده‌ای را برای بازگرداندن این نوع بنزین به چرخه عرضه انجام می‌دهند ولی مشکلات فنی باید کاملا حل شود و تولید در مدار نرمال قراربگیرد.

وی با اشاره به وضعیت موجود گفت: در این شرایط هم بخشی از مردم زیان می‌بینند و جایگاه‌داران هم با زیان ناشی از عدم النفع، هزینه‌های جاری و صف‌ها و شلوغی مواجه هستند.

در این شرایط استفاده از بنزین یورو۴ که کیفیت مناسبی دارد و یا بنزین معمولی می‌تواند جایگزین باشد. اگر شرایط فعلی توزیع این بنزین ادامه‌دار باشد جایگاه‌داران نمی‌توانند زیاندهی ادامه دار را بپذیرند.

به گفته وی، بنا بر شفافیت با مردم است و پس از حصول اطمینان قطعی از روال عادی توزیع بنزین اطلاع‌رسانی شفاف انجام خواهیم داد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.