ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 108201
 
فاز دوم مرمت حمام تاریخی حاج‌آقا تراب نهاوند پایان یافت
تاریخ خبر : 1399-02-16
     
 
 
     
متن خبر :


 کار مرمت حمام تاریخی حاج‌آقا تراب شهرستان نهاوند با اجرای فاز دوم و با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان پایان یافت.
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری نهاوند با بیان اینکه فاز دوم مرمت این مکان در بخش جداره‌های داخلی شامل تزئینات و آهک‌بری که سخت‌ترین قسمت کار است، انجام شده، گفت: کار مرمت فاز دوم زیرنظر کارشناسان مربوطه مدت 5 ماه به طول انجامید.
حسن جانجان ادامه داد: فار نخست مرمت حمام حاج‌آقا تراب شامل مرمت جداره‌های خارجی و ‌تعمیر پشت‌بام در تابستان و پائیز سال گذشته انجام گرفت که در مجموع برای هر 2 مرحله ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
جانجان با بیان اینکه تعطیلات موزه‌ها و مراکز گردشگری به‌منظور پیشگیری از ویروس کرونا فرصت خوبی برای مرمت آثار تاریخی بود، افزود: درحال‌حاضر کار نور‌پردازی داخل‌ حمام نیز درحال انجام است که پس‌ از اتمام‌ آن به‌طور رسمی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت و موزه مردم‌شناسی در فضایی جالب آماده بازدید گردشگران خواهد شد.
وی از مرمت اولیه حمام گلشن این شهر خبر داد و گفت: حمام گلشن یکی از بناهای قدیمی و تقریبا مخروبه بود که چندین سال است در فهرست آثار باستانی شهرستان به ثبت رسیده و درنظر است به مکانی گردشگری تبدیل شود.
وی در‌ گفت‌وگو با فارس تأکید کرد: به‌منظور اینکه سرمایه‌گذار در اجرای طرح به مشارکت رغبت داشته باشد از سوی میراث فرهنگی ۱۵۰ میلیون تومان برای تعمیرات اولیه آن هزینه شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نهاوند با اشاره به مزایای مرمت این مکان افزود: با مرمت این مکان علاوه بر اینکه یک فضای گردشگری به مراکز توریستی نهاوند اضافه شد از تخریب آن نیز جلوگیری به عمل آمد.
وی در پایان از مرمت پل تاریخی نهاوند خبر داد و افزود: به‌منظور مرمت بخشی از پل "لاغه" که از پل‌های تاریخی شهرستان است و در اثر سیل سال گذشته بخشی از کناره آن دچار آسیب‌دیدگی شده بود مبلغ ۵۰ میلیون تومان هزینه شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.