|
نشست با فعالان وبازدید از واحدهای تولیدی برنامه یک روزه فاطمی امین است
امروز وزير صنعت،معدن و تجارت با معاونين خود براي بررسي وضعيت صنعتي استان وبازديد از واحدهاي صنعتي به همدان مي آيد.
رضا فاطمي امين با دعوت توسلي نماينده مردم بهار و کبودراهنگ در اين سفر به شهرستانهاي بهار و کبودراهنگ نيز سر خواهد زد.
برنامه هاي سفر وزير ديدار با نماينده ولي فقيه در استان و نشست با فعالان حوزه صنعت و توليد کننده ها و کارآفرينان خواهدبود.
بازديد از شهرک هاي صنعتي بهار و لالجين و کارگاه هاي توليدي درروستاي لتگاه از ديگر برنامه هاي حضور وزيرصمت درشهرستان بهار مي باشد.
همچنين حضور درناحيه هاي صنعتي شيرين سو و اورقين وبازديد از کارگاه هاي توليد پوشاک در 2 روستاي کرد آباد و ويان برنامه سفروزير به شهرستان کبودراهنگ خواهند بود.
لازم به ذکر است که ناحيه صنعتي شيرين سو با پيگيري هاي توسلي؛نماينده بهاروکبودراهنگ درمجلس فعال شده و تاکنون با اعتبار 70 ميليون تومان پست برق اين ناحيه اجرا شده است.
نماينده بهار و کبودراهنگ با بيان اينکه وزير صمت براي بررسي وضعيت صنعتي استان و بازديد از واحدهاي صنعتي به حوزه انتخابيه سفر خواهد کرد، گفت: بازديد از شهرکهاي صنعتي بهار و لالجين و کارگاه هاي توليدي درروستاي لتگاه از برنامه هاي حضور وزير درشهرستان بهار وکبودراهنگ است.
فتح ا...توسلي بيان کرد: جوانان شهرستانهاي بهار و کبودراهنگ با وجود تمامي مشکلات با اراده آهنين وارد عرصه کارآفريني و توليد شده اند.
توسلي از مسئولان خواست ضمن فراهم کردن زمينههاي حضور اين جوانان در عرصههاي مختلف در رفع موانع موجود نيز تلاش مضاعف داشته باشند. نماينده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شوراي اسلامي حمايت از کارآفرينها را وظيفه مسئولين خواند و اظهارکرد: در اين زمينه از هيچ کمکي نبايد فروگذاشت.
توسلي عنوان کرد: يکي از مشکلات مهم توليد کنندگان کمبود سرمايه در گردش است و مسئولان بايد در اين خصوص فکري کنند.
|