ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 16 مرداد 1405

کد خبر : 138988
 
همایش بانو دباغ آبان‌ماه برگزار می‌شود

نقش رسانه‌ها در معرفی الگوهای فرهنگی
تاریخ خبر : 1403-05-11
نویسنده : فاطمه عباسیان
     
 
 
     
متن خبر :

 تببین شخصیت خواهر دباغ به عنوان یک الگوی مدیریتی کارامد از زنان در جهان اسلام یک ضرورت است.
رئیس کمیته علمی و پژوهشی کمیته علمی و پژوهشی کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهردباغ) در جلسه نشست خبری کمیته علمی و پژوهشی کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهردباغ) با موضوع برنامه‌های این کمیته و آغاز فراخوان مقالات کنگره گفت: در کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی تصمیم براین است که شخصیت خواهر دباغ در بُعد فکری، اخلاقی، مدیریتی و خانوادگی او مطرح شده تا بحث الگوی مدیریتی این بانو به عنوان یک زن مسلمان به خوبی معرفی شود و بانوان ایران و جهان بهتر این الگوها را شناخته و سبک زندگی اسلامی را مورد اقبال قرار دهند.
حسین رضوان با اشاره به اینکه لازم است الگوهایی که در رابطه با انقلاب اسلامی و نهضت جهانی امام خمینی(ره) مطرح هستند را در ابتدا خودمان بشناسیم و بعد به نسل‌های بعدی معرفی کنیم، افزود: در تمامی کشورهای فعال در حوزه سیاسی و فرهنگی سعی بر این است که استوانه‌های حرکت خود را به صورت مرتب در جامعه مطرح کنند و ما نیز نباید از موضوع معرفی شخصیت‌های برجسته در کشور غفلت کنیم و بهتر است برای نسل جوان مطرح شود که چه کسانی این حرکت‌های انقلابی را آغاز و تا پای جان مبارزه کردند و از این فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی چه اهدافی داشتند.
رئیس کمیته علمی و پژوهشی کمیته علمی و پژوهشی کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی (خواهردباغ) بیان کرد: در حوزه بانوان فعال سیاسی و انقلابی خانم دباغ یک شخصیت برجسته است که در ایام قبل و بعد انقلاب نقش منحصربه فردی داشتند و وظایف خطیری را در آن بازه زمانی به عهده گرفتند، بنابراین نیاز است که هرچه بیشتر در راستای تبیین شخصیت این بانو انقلابی برنامه‌ریزی‌ها و اقداماتی انجام شود.
رضوان با بیان اینکه هدف کلی کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی معرفی این بانوی انقلابی به جامعه است، گفت: این کنگره ملی از بخش‌های مختلفی تشکیل شده که مهم‌ترین آن بخش علمی است که تمام دانشگاه‌ها و مجموعه‌های علمی استان در کمیته علمی و پژوهشی حضور داشته و دانشگاه بوعلی سینا وظیفه ریاست این کمیته را برعهده دارد.
رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا فعالیت کمیته علمی در 3بخش مقالات، حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی در محورهای شخصیت خانم دباغ، جریان شناسی مبارزاتی این بانو و بانوان معاصر انجام و بررسی خواهد شد، بیان کرد: سرمایه‌های زیادی در حوزه الگوهای سیاسی و فرهنگی کشور وجود دارد که باید به روش معرفی این الگوها به نسل جدید و جامعه بیشتر توجه شود و شخصیت خواهر دباغ یک شخصیت جامع و الگوی خوبی برای جوانان است که در معرفی این بانوی انقلابی به عنوان الگو اصحاب رسانه نقش مهمی دارند.
رضوان با بیان اینکه برگزاری این کنگره در تبیین ابعاد مختلف شخصیت خانم دباغ بسیار مؤثر خواهد بود و موفق شدن این‌ کنگره منوط به فعالیت اصحاب رسانه است، تصریح کرد: دانشگاه بوعلی سینا امسال بیش از ۳۵۰ دانشجوی خارجی از ۱۴ کشور در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را جذب کرده و در سال تحصیلی جدید تعداد این دانشجویان افزایش می‌یابد و این ظرفیت دانشجویان خارجی می‌تواند به کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی خواهر دباغ کمک کرده و اگر موضوع پایان‌نامه خود را در این رابطه تعریف کنند دانشگاه از آنها حمایت خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران می‌توانند مقالات خود را در زمینه محورهای کنگره در سایت ارسال و ثبت کنند، بیان کرد: در این کنگره تصمیم بر این است که شخصیت خواهر دباغ در بعد فکری، اخلاقی، مدیریتی و خانوادگی او مطرح شده تا بحث الگوی مدیریتی این بانو به عنوان یک زن مسلمان به خوبی معرفی شود و بانوان ایران و جهان بهتر این الگوها را شناخته و سبک زندگی اسلامی را مورد اقبال قرار دهند.
در این نشست رئیس دانشگاه بوعلی سینا، شهادت دبیرکل جنبش حماس را تسلیت گفت و اظهار امیدواری کرد که شهادت اسماعیل هنیه تلألوی بیشتری در حرکت رو به جلو مقاومت بوده و به پیروزی رزمندگان مقاومت و نابودی رژیم صهیونیستی جنایتکار کمک کرده و سقوط این غده سرطانی را تسریع کند.
در پایان این نشست از پوستر کنگره ملی خواهر دباغ در محل دانشگاه بوعلی‌سینا رونمایی شد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.