|
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نهاوند از جریمه نقدی و حبس تعزیری برای شکارچی غیرمجاز در منطقه ملوسان نهاوند خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی گرو، عزیر قیاسی در گفت و گو با خبرنگار ما از جریمه نقدی ۳۰ میلیونی و حبس تعزیری برای شکارچی غیرمجاز یک رأس قوچ وحشی در منطقه حفاظت شده ملوسان نهاوند خبر داد.
وی در تشریح این خبر گفت: یکی از شکارچیان شهرستان نهاوند به اتهام شکار یک رأس قوچ وحشی به مراجع قضائی معرفی شد.
قیاسی اظهار کرد: برحسب رأی صادره از شعبه ۱۰۳ دادگاه کیفری 2نهاوند، فردی که بدون اخذ پروانه شکار در منطقه حفاظت شده ملوسان مبادرت به شکار یک رأس قوچ وحشی نموده بود برحسب دستور دادستانی شهرستان، منزل وی مورد تجسس واقع گردید که پس از کشف اجزای جانور وحشی شکار شده و همچنین کشف آلات و ادوات شکار، کیفرخواست از دادستانی شهرستان برای وی صادرگردید.
وی گفت: این فرد به تحمل 7 ماه حبس تعزیری که برای یکسال با توجه به عدم سابقه محکومیت تعلیق و به مبلغ 50 میلیون ریال در حق صندوق دولت محکوم شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست نهاوند افزود: همچنین شکارچی مورد نظر بهدلیل اتلاف و شکار یک رأس قوچ، مکلف به پرداخت 250 میلیون ریال ضرر و زیان در حق سازمان حفاظت محیط زیست کشور شد.
|