ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 140706
 
با مدیریت مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان امروز آغاز می‌شود

نمایشگاه توانمندی‌های تولید استان در اربیل عراق
تاریخ خبر : 1403-09-05
نویسنده : غزل اسلامی
     
 
 
     
متن خبر :


شرکت‎های تولید موادغذایی، چاپ و بسته‌بندی کشاورزی، دام و طیور، پلاست و پلیمر و ماشین‌آلات از استان‌‌های همدان، تهران، قم، زنجان و آذربایجان غربی به همت شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان به این نمایشگاه اعزام می‌شوند.


در این نمایشگاه شرکت‎هایی با محصولات تولیدی در حوزه تکنولوژی، محصولات موادغذایی، چاپ و بسته‌بندی و ماشین‌آلات از 6کشور غرفه دارند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان در این‌باره گفت: امروز (5 آذر) نمایشگاه اربیل با حضور 12شرکت از همدان و 5شرکت از استان‌های تهران، قم، زنجان و آذربایجان غربی در کنار شرکت‌هایی از کشورهای دیگر آغاز به‌کار می‌کند.

مصطفی حقیقی با بیان اینکه شرکت شهرک‌های استان همدان از سوی وزارت صمت به‌عنوان معین 8 استان انتخاب شد، اظهار کرد: همدان به‌دلیل بالابودن ظرفیت اجرایی، سال گذشته به‌عنوان استان معین در نمایشگاه‌های اربیل انتخاب شد که امسال 17شرکت تولیدی را از این استان‌ها به نمایشگاه اعزام می‌کند و در پاویون ایران میدان‌دار است.

وی با بیان اینکه شرکت‎های فوق به‎دنبال توسعه بازار و صادرات هستند، اظهارکرد: در این نمایشگاه تولیدکنندگان از 6کشور غرفه دارند.

حقیقی با بیان اینکه 12واحد از 17شرکت حاضر در نمایشگاه مربوط به استان همدان است، افزود: اغلب واحدهای شرکت‌کننده در این نمایشگاه، پیش از این در نمایشگاه‌های خارجی شرکت نکرده‌اند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان افزود: رایزنان اقتصادی، بازرگانان و تجار از اغلب کشورهای حوزه خلیج فارس و دیگر کشورهایی که با بازار اربیل کار می‌کنند برای بازدید و شناسایی محصولات تولیدی، برای بازدید از نمایشگاه به اربیل می‌آیند.

حقیقی تأکید کرد: هدف صادراتی بسیاری از شرکت‎های تولیدی همدان به‌خصوص در حوزه موادغذایی و کشاورزی، اربیل است و در سالیان گذشته هم بازاریابی خوبی توسط بازرگانان استان، در این بازار، انجام گرفته است.

وی گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی استان با هدف کمک به حضور شرکت‎های تولیدی در نمایشگاه‌های خارجی، به این موضوع ورود می‌کند و با پرداخت یارانه، به توسعه تجارت خارجی استان یاری می‌رساند.

وی با تأکید بر اینکه گرفتن پاویون در نمایشگاه اربیل توسط شرکت شهرک‌ها سبب سرشکن‌شدن هزینه‌ها برای شرکت‎های دارای غرفه می‌شود، تأکید کرد: سال‌هاست که شرکت شهرک‌های استان همدان برای حضور تجار همدانی در بازار اربیل، در نمایشگاه‌ها پاویون اختصاصی دارد و برای توسعه تجارت استان تلاش می‌کند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان گفت: 70درصد هزینه‎ واحدهای تولیدی توسط شرکت شهرک‎ها و 30درصد توسط شرکت‎های حاضر در نمایشگاه، پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: در این پاویون غرفه‌های 12متری تدارک دیده‌شده که هریک از آنها را به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه واگذار می‌شود.

حقیقی گفت: یک غرفه نیز برای مذاکرات B2B شرکت‎ها با تجار خارجی که از نمایشگاه بازدید می‌کنند تدارک دیده شده تا تجار ایرانی بتوانند طبق روال سال‌های گذشته، مذاکرات تجاری خود را انجام بدهند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان افزود: حضور در این نمایشگاه به شرکت‎ها کمک می‌کند تا بازار اربیل و کشورهای دیگر را بشناسند و در راستای توسعه بازار خود گام بردارند.

وی تأکید کرد: نتیجه نمایشگاه اربیل برای استان مهم است و در پایان نمایشگاه دستاورد اقتصادی و مذاکرات منجر به قرارداد آن برای واحدهای شرکت‌کننده بررسی خواهدشد.
حقیقی گف
ت: برای حضور شرکت‌های تولیدی در یکی از نمایشگاه‌های اروپایی در حال برنامه‌ریزی هستیم که درصورت تأیید وزارتخانه، سال آینده تعدادی از شرکت‌های تولیدی همدان اعزام خواهندشد.

این نمایشگاه از پنجم تا هشتم آبان در نمایشگاه بین‌المللی آگروپک و موادغذایی عراق اربیل عراق برگزار می‌شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.