ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 113702
 
شاهرخی در بازدید از نهاوند مطرح کرد

تحول جدی شهرداری با اجرای چهارباغ و بام نهاوند
تاریخ خبر : 1399-09-05
     
 
 
     
متن خبر :


■ قدردانی از همراهی کسبه و مردم در اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی
 روز دوشنبه نهاوند میزبان استاندار همدان بود، سیدسعید شاهرخی در جریان بازدید از شهرستان‌های استان و نحوه اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی در مبادی ورود و خروجی شهرهای استان، به نهاوند آمد.
شاهرخی پس از بازدید از 2 محور اصلی کنترل ترددهای شهرستان، آوازه پروژه‌های عمرانی درحال اجرا توسط شهرداری نهاوند او را به بازدید از بام نهاوند و چهارباغ دعوت کرد.
شاهرخی پیش از این‌هم از بام دیدن کرده بود اما آن زمان طرح در وضعیت مقدماتی اجرا قرار داشت و حسین‌پور شهردار نهاوند هم از ایده‌هایی که برای آن دارد، صحبت کرده بود.
به گزارش همدان‌پیام، حالا یک فاز از ۲ فاز ساماندهی بام اجرا شده است موقعیتی بکر، دلنشین و فوق‌العاده دارد که متأسفانه شرایط کرونایی اجازه حضور شهروندان را در این منطقه نمی‌دهد، هرچند هنوز فازهای اجرایی این پروژه درحال اجراست.

 ۷ میلیارد هزینه برای بام نهاوند
محمد حسین‌پور شهردار نهاوند گفت: بام نهاوند با هزینه بیش از ۷ میلیارد تومان ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که محوطه‌سازی، سینمای روباز، دریاچه مصنوعی، توسعه فضای سبز و... ۲ فاز را شامل می‌شود و ابتدای سال۱۴۰۰ به پایان خواهد رسید.
بام نهاوند سال‌ها در موقعیت یک ارتفاعِ بدون برداشت، راکد مانده بود؛‌ اما حالا چشم‌انداز دلنواز نهاوند را می‌شود از این موقعیت منحصر به‌فرد تماشا کرد.
شاهرخی درباره پروژه‌های شهر نهاوند هم گفت: پروژه‌های عمرانی شهر نهاوند چهارباغ و بام نهاوند دگرگون شده است و با اجرای این پروژه‌ها شاهد تحول جدی در این شهر هستیم.
وی تأکید کرد: بام نهاوند می‌تواند در پساکرونا محل بسیار مناسبی برای تفریح مردم باشد و درحال‌حاضر هم شهرداری با جدیت درحال فعالیت است.

 تأکید بر همراهی مردم تا بهبود وضعیت
شاهرخی درباره محدودیت‌های کرونایی در نهاوند هم گفت: این محدودیت‌ها برای کنترل شرایط کرونایی و رسیدن به وضعیت مطلوب است و مردم استان به‌ویژه نهاوند همکاری خوبی دارند؛ در ورودی و خروجی‌های شهر وضعیت به‌خوبی نظارت و کنترل می‌شود و هم کاسبان شهر با تعطیل کردن کسب‌وکارشان به اجرای این طرح کمک بزرگی کرده‌اند.
استاندار همدان تصریح کرد: این محدودیت‌ها هوشمند است و اگر وضعیت بهبود یابد آن شهرستان تغییر وضعیت خواهد داد. وی تأکید کرد: مردم استان همدان تا پایان طرح در مدت زمان ۲ هفته تعیین شده، همراهی و مشارکت خود را با ستاد مقابله با کرونا در اجرای محدودیت‌ها داشته باشند تا هرچه سریعتر با کاهش روند شیوع بیماری، محدودیت‌ها نیز برداشته شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.