ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 128892
 
رئیس اداره ثبت‌احوال نهاوند اعلام کرد

کاهش ۵۰ درصدی آمار ولادت نهاوند در 7 سال گذشته
تاریخ خبر : 1401-09-26
     
 
 
     
متن خبر :


 رئیس اداره ثبت احوال شهرستان نهاوند گفت: آمار ولادت در شهرستان نهاوند طی هفت سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است.

روح‌ا... مهدوی‌تبار چهارشنبه هفته گذشته در جلسه ثبت وقایع حیاتی شهرستان نهاوند، اظهار کرد: طبق آمار ثبت شده از سال‌های ۹۴ تا آذرماه ۱۴۰۱ آمار ولادت در شهرستان نهاوند ۵۰ درصد کاهش داشته و از میانگین حدود ۳۰۰ مورد ولادت در ماه به ۱۶۰ مورد در ماه رسیده است.

وی تصریح کرد: در هشت ماهه امسال ۱۳۰۱ واقعه ولادت در شهرستان نهاوند به ثبت رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۱۳۵۸‌مورد بوده، کاهش ۴.۲ درصدی آمار ولادت را نشان می‌دهد.

مهدوی‌تبار ادامه داد: از تعداد ولادت‌های ثبت شده در هشت‌ماهه امسال ۷۰۱ نفر معادل ۵۴ درصد پسر و ۶۰۰ نفر معادل ۴۶ درصد دختر بوده‌اند که ۴۹.۷ درصد ولادت‌ها مربوط به شهر و ۵۰.۳ درصد ولادت‌ها مربوط به روستاهای شهرستان بوده و ۹۹.۸ درصد کل ولادت‌ها طی مدت قانونی به ثبت رسیده است.

وی افزود: در هشت ماهه امسال ۸۱۹ مورد وفات در شهرستان ثبت شده است که در مقایسه با همین مدت مشابه سال گذشته که ۱۱۳۹ مورد بوده، کاهش ۲۸.۱ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس اداره ثبت‌احوال شهرستان نهاوند یادآور شد: از وفات‌های ثبت شده در هشت ماهه امسال ۴۹۷ نفر معادل ۶۰.۷ درصد مرد و ۳۲۲ نفر معادل ۳۹.۳ درصد زن بوده‌اند و ۵۱ درصد وفات‌ها شهری و ۴۹ درصد وفات روستائی به ثبت رسیده است.

مهدوی‌تبار به کاهش ۱۴ درصدی آمار ازدواج در شهرستان اشاره کرد و گفت: در هشت ماهه امسال ۹۰۹ مورد ازدواج در شهرستان نهاوند ثبت شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۱۰۸۸ مورد بوده، کاهش ۱۴.۱ درصدی را نشان می‌دهد.

وی به افزایش آمار طلاق در شهرستان اشاره کرد و افزود: طی این مدت در شهرستان ۲۸۴ مورد واقعه طلاق در شهرستان به ثبت رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۲۳۰ مورد بوده، افزایش ۸.۱ درصدی آمار طلاق را در شهرستان اثبات می‌کند.

به گفته‌ مهدوی‌تبار، طبق این آمار ثبت شده در شهرستان نهاوند در هشت ماهه امسال نسبت ازدواج به طلاق ۳.۲۰ است یعنی در مقابل هر سه ازدواج یک طلاق به ثبت رسیده است.

وی به آمار وقایع حیاتی شهرستان طی ۱۰ ساله اخیر نیز اشاره‌ای کرد و گفت: طی ۱۰ سال گذشته آمار ولادت با سیر نزولی همراه بوده و از ۳۵۰۰ مورد تولد در سال به ۲۲۰۰ مورد در سال رسیده و آمار ازدواج نیز با روند کاهشی از ۲۴۰۰ مورد در سال به میانگین حدود ۱۴۰۰ مورد رسیده است.

رئیس اداره ثبت‌احوال نهاوند تأکید کرد: همچنین ثبت آمار وفات با روند افزایشی به ۱۵۰۰ مورد در سال و ثبت آمار طلاق به ۴۰۰ مورد در سال رسیده که افزایشی بوده است.

به گفته‌ مهدوی‌تبار، جمعیت شهرستان ۱۸۲ هزار و ۳۳۶ نفر است که ۱۴۸ هزار و ۶۰۰ نفر واجد شرایط دریافت کارت ملی هوشمند هستند که تاکنون ۱۴۵ هزار نفر معادل ۹۷.۶ درصد از جمعیت هدف، برای دریافت کارت ملی هوشمند اقدام کرده و ۱۳۳ هزار و ۲۰۰ نفر نیز کارت ملی هوشمند خود را دریافت کرده‌اند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.