ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 137963
 
دلیلی برای تعطیلی طلافروشان وجود ندارد
تاریخ خبر : 1403-02-29
     
 
 
     
متن خبر :


رئیس اتاق اصناف ایران گفت: تمام دغدغه‌های طلافروشان برطرف شده و دلیلی برای پایین بودن کرکره‌ها نیست.

مجتبی صفایی امشب در نشست هم ‌ندیشی اعضای هیئت نمایندگان دوره هشتم اتاق اصناف ایران در هتل باباطاهر با بیان اینکه کاروان نخبگان صنفی کشور امروز در همدان حضور پیدا کرده است اظهار کرد: رئیس اتاق اصناف مرکز استان به درستی مشاور اقتصادی استاندار همدان در امور اصناف و بازاریان انتخاب شده و امروز شاهد این انرژی و پشتکار بودیم.

وی با بیان اینکه در اصناف مسیر پیشرفت را به طوری انتخاب کرده که برای خیلی‌ها باورپذیر نیست افزود: بسیاری از افراد هستند که علاقه‌ای ندارند اتاق اصناف ایران در این جایگاه قرار گیرد.

رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: امروز اتاق اصناف ایران در جایی قرار گرفته که رایزن‌های اقتصادی، دائما در حال ارسال پیام برای دیدار نمایندگان اصناف هستند.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۷۵ نماینده مخالف این بود که ما بیش از دو دوره در منصب ریاست باشیم ادامه داد: در نهایت ۱۵۵ نماینده پذیرفتند که این قانون درست نیست و ما نشان دادیم که اگر وحدت داشته باشیم می‌توانیم متفاوت باشیم.

صفایی با بیان اینکه در حوزه مالیاتی درآمد ۱۰۰ میلیون تومان سود سالیانه معاف است و افزون بر آن مالیات گرفته می‌شود خاطرنشان کرد: روزی اتاق را تحویل خواهیم داد که سرآمد تشکل‌های کشور باشد.

وی با بیان اینکه دغدغه‌های صنف طلافروشان را حل کردیم گفت: بحث امروز طلافروشان مالیات نبود، ثبت دارایی و موجودی در سامانه بود که دغدغه‌ها برطرف شد و دلیلی برای تعطیلی نیست و در صورت ادامه تعطیلی‌ها برخورد خواهد شد‌.

رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه در ناآرامی‎های گذشته بازار با معاندین همراهی نکردند اظهار کرد: تمام دغدغه‌های طلافروشان برطرف شده و دلیلی برای پایین بودن کرکره‌ها نیست.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.