ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 141092
 
شورای شهر به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) مصوب کرد

تخفیف عوارض پروانه ساختمانی برای متقاضیان مسکن ملی
تاریخ خبر : 1403-10-02
     
 
 
     
متن خبر :


سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان از تخفیف عوارض پروانه ساختمانی برای متقاضیان مسکن ملی به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) خبر داد و گفت: با تصمیم شورا در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، متقاضیان مسکن ملی ملزم به پرداخت 4میلیون تومان عوارض پروانه ساختمانی شدند.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، علی رضایی در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایت‌های شورای ششم از طرح‌های حمایت از اقشار کم‌برخوردار و آسیب‌پذیر، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی شورا و شهرداری در این دوره کمک به اجرای طرح اقدام ملی مسکن بوده است.

وی به اختصاص اراضی 118 هکتاری شهرداری به منظور تأمین زمین مسکن اقشار متوسط اشاره کرد و گفت: با توجه به نیاز خانواده‌ها به مسکن، شورای ششم حمایت‌هایی در این خصوص داشته و مصمم به پیگیری و اجرای طرح مسکن ملی در همدان است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: تخفیف در عوارض پروانه ساختمانی از دیگر حمایت‌ها در این راستا بوده است که با این تخفیف، متقاضیان مسکن ملی تنها بخش جزیی از عوارض را پرداخت می‌کنند. رضایی با بیان اینکه این حمایت‌ها به منظور به سرانجام رسیدن هر چه سریعتر پروژه اقدام مسکن ملی است، افزود: با تصمیم شورای شهر متقاضیان مسکن ملی ملزم به پرداخت 4میلیون تومان عوارض پروانه ساختمانی شدند.

وی با تأکید بر اینکه این مبلغ از ابتدای اجرای این طرح ثابت بوده و تغییری نداشته است، تصریح کرد: با وجود افزایش بهای عوارض پروانه ساختمانی به منظور رفاه حال متقاضیان مسکن ملی که از اقشار متوسط جامعه هستند این تصمیم در شورای شهر گرفته شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: حل مشکلات و مسائل مردم از اهداف نمایندگان مردم در پارلمان شهری است که موضوع مسکن نیز یکی از این موارد بوده و تا پایان دوره پیگیر این موضوع خواهیم بود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.