|
از بین ۳۶۳ اثر ارسالی در 2 بخش تئاتر صحنه و محیطی «ژ مثل عشق» اثر مهدی روزبهانی از ملاير جز ۲۷ اثر برتر قرار گرفت و مجوز حضور در جشنواره ثمر را کسب کرد.
کارگردان این اثر در گفتوگو با همدانپیام گفت: از ۳۶۳ اثر ارسالی ، 105 اثر در بخش تئاتر محیطی به مرحله بازبینی و دفاع از ایده این جشنواره راه پیدا کردند.
مهدی روزبهانی در ادامه گفت: مرحله انتخاب نهمین جشنواره تئاتر ثمر از ۱ لغایت ۶ بهمنماه برگزار شد و هیأت داوران این جشنواره پس از ارزیابی ۸۱ اثر به صورت حضوری و ۱۳ اثر به صورت غیرحضوری ، در نهایت پس از جمعبندی آرا ۲۰ اثر در بخش صحنهای و ۷ اثر در بخش تئاتر غیرمحیطی بدون اولویت مجوز لازم برای حضور در جشنواره را کسب کردند.
وی گفت: «ژ مثل عشق» مورد قبول داوران قرار گرفت و این اثر در نهمین جشنواره تئاتر ثمر از ۹ الی ۸ اسفندماه سالجاری به دبیری رضا دادویی در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه میرود.
|