در شهرستان نهاوند ۱۷۴ دانشآموز با نیازهای ویژه داریم که این دانشآموزان در ۲۰ کلاس درس ساماندهی شدهاند.
رئیس اداره آموزشوپرورش استثنایی استان همدان گفت: انتظار داریم مجموعه فرمانداری در رابطه با ساخت سالن ورزشی در آموزشگاه استثنایی مطهری یاریگر ما باشد و اعتباراتی را به این امر اختصاص دهد همچنین بحث ایابوذهاب دانشآموزان استثنایی از دیگر مواردی است که انتظار کمک بیشتری داریم.
مدیر آموزشوپرورش شهرستان نهاوند هم گفت: امسال در دوره انتقال حجم ابلاغی استان به ما ۱۱۵ نفر بوده که بهصورت صد درصد تحقق یافته است، برای دوره تحکیم حجم ابلاغی استان به ما ۲۰۰ نفر بوده که ما فراتر از انتظار عمل کرده و ۲۲۰ نفر را جذب کردهایم و در دوره سوادآموزی نیز حجم ابلاغی استان به ما ۲۹۰ نفر است که تاکنون توانستهایم ۱۷۰ نفر را جذب کنیم اما جذب سوادآموز تا پایان دیماه ادامه دارد.
علیرضا غلامی همچنین به راهاندازی نخستین مرکز یادگیری محلی در شهرستان نهاوند اشاره کرد و یادآور شد: در این مرکز علاوه بر آموزش سواد، مهارتآموزی نیز مورد توجه است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان نهاوند نیز گفت: استفاده از ظرفیتهای شهرستان و خیرین برای رفع مشکلات مراکز استثنایی شهرستان را در دستور کار قرار دادهایم و در همین راستا برای حل مسائل و مشکلات مدارس استثنایی هر آنچه لازم بوده از ادارات سطح شهرستان نیز کمک گرفتهایم.
مهدی جلالوند خاطرنشان کرد: دغدغه حل مسائل تمام مراکز آموزشی را داریم اما مراکز استثنایی برای ما ویژه خواهدبود.
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.