ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 102742
 
آموزش قلم‌زنی روی مس به روستاییان در کبودراهنگ
تاریخ خبر : 1398-09-23
     
   
     
متن خبر :


 کبودراهنگ- خبرنگار همدان‌پیام: تعدادی از علاقمندان به رشته قلم‌زنی روی مس، در روستای قباق‌تپه از توابع شهرستان کبودراهنگ در دوره آموزش این رشته شرکت کردند.
مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کبودراهنگ با بیان این مطلب افزود: دوره آموزشی قلم‌زنی در دوره  مقدماتی و پیشرفته تدوین شده‌است و در مرکز آموزش‌های تخصصی به مدت 100 ساعت برگزار شد.
مهدی غلامی خاطرنشان کرد: هنر اجرای نقش به روش کوبشی با استفاده از ضربات چکش بر قلم روی فلزات را قلم‌زنی می‌گویند که سطوح تخت و منحنی که قلم‌زنی می‌شوند را بر مبنای برجستگی نقوش از کم یا زیاد و روش‌های عکس، زمینه پر (منبت) بر جسته و کنده‌کاری نام‌گذاری می‌کنند.
وی ادامه داد: طرح‌های اسلیمی و ختایی گل و مرغ، گرفت و گیر، خوشنویسی و گره‌های هندسی از رایج‌ترین نقوش سنتی مورد استفاده در قلم‌زنی هستند.
 
 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.